Vad är nätstruktur Foam?

nätstruktur skum används i en mängd olika tillämpningar och de flesta har sett det i en eller annan form. Det är lätt skum med öppna celler och varje cell har en dodecahedron (12-sidig) form. Användning av det finns gott. Det kan omfatta grillar på talarna, användas som filter i luftkonditioneringsanläggningar, luftrenare eller dammsugare, eller utgör viktiga delar av medicinsk eller militär utrustning, bara för att nämna några av de sätt det kan utnyttjas.

kanske mest spännande delen om nätstruktur skum är det sätt på vilket det är framställt. Det är en mycket strukturerad och kontrollerad process. Företag som skapar nätstruktur skum börja med att välja skum med porer (öppningar) som är nästan identiska i storlek. Dessa bitar är placerade i en pressad behållare, i vilka gaser införs för att skapa en explosion.

När explosionen i processen, skapar det en miljö där huvuddelen av materialet i varje por eller cell har "blåst ut. " Mycket nära 100% av skum i varje "urlakat" har skiljas från den. Detta innebär att varje del av skum nu har den klassiska dodecahedron form och är mycket lättare i vikt. Detta kan göras på olika tjocklekar av skum, och hela förfarandet måste vara iscensatt försiktigt så att explosionen finns och fungerar exakt som den behöver för att arbeta på skum, men inte att förstöra den.

Även om många gånger nätstruktur skum används i olika saker som medicintekniska produkter, maskiner eller fordon, det finns tillfällen när människor kan vilja den här typen av skum för andra ändamål. Till exempel kan användas för att göra en mängd olika hantverk. Dock kan det ibland vara svårt att hitta små storlekar på skummet. Bäst är att kontakta lokala butiker som säljer hantverk och som särskilt sälja skum och att kontrollera nätet.

Det är ingen tvekan om att nätstruktur skum har visat sig fungera för många olika sätt. Till exempel kan människor vill se alla väder stolar eller soffor som innehåller denna typ av skum i kuddar. På grund av dess öppna encelliga design den tenderar inte att binda vatten. Detta innebär utemöbler som får exponeras för den tillfällige duschen torkar snabbt och kommer sannolikt att ta längre tid. De som planerar på att göra egen klädsel för utomhusbruk kan definitivt vill rådfråga en närliggande skum affär eller ett online för att hitta nätstruktur skum för kuddar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.