Vad är luftintag filter?

Luftintag filter är särskilt utformade för att få renare luft i exempelvis hemmet eller kontoret. Det finns också luftintag filter som används för att hålla fordon som kör smidigt och inom tillverkningsindustrin.

luftkvaliteten en person andas är oerhört viktigt. Dålig luftkvalitet kan orsaka skada för en persons kropp och öka risken för sjukdomar såsom astma attacker. Dessutom kan luftföroreningar orsakar miljöproblem och skador på byggnader. Luftintag filter bidra till att förebygga dessa problem uppstår.

Det finns två typer av system luftfilter: den våta systemet och torrt system. Wet luftintag filter ofta kallade "oljebad" städare. Utesluter inte att små partiklar från att komma in luften.

torrt system använder en utbytbar faktor, som gör att rensa upp enkelt. Dessutom är det torrt system görs med veckat behandlat papper, vilket ökar det gäller filtrering. Därför är det torrt system de mest populära av de två.

Om luftintaget filter i fordon inte är korrekt skötsel, bensin-eller dieselmotor kan förstöras. Av denna anledning är det absolut nödvändigt att utföra korrekt och regelbundet underhåll på filter luftintaget och ersätta dem när de blir smutsiga eller slitna. En liten mängd uppbyggnad i filter för luftintag, dock inte problematisk. I själva verket, experter hävdar att det byggs upp motstår mindre partiklar inifrån luftflödet och, som en följd, bidrar till att fånga fler rester än en helt ren luft intag filter.

Air luftfilter används också med luftbehandlingsaggregat, luftkylda vätskekylare, spolar kondensor och kyltorn. I denna egenskap, luftintag filter förhindra såväl påväxt av påsfilter och skräp uppbyggnad. Luftintag filter kan också minska den mängd energi som krävs för att köra utrustningen genom att garantera en effektiv verksamhet. Vid användning tillsammans med kyltorn, luftintag filter mest effektiva i samband med ett vattenreningsverk system. Detta säkerställer tornet kommer att vara ren från säsong till säsong.

De flesta luftintag filter är lätta att installera och mögel resistent. Eftersom luftintaget filter är generellt resistenta mot flammor och ultraviolett strålning, de kan ofta sträcka sig över 15 år. Naturligtvis har de oftast bytas ut på mindre än 15 år beroende på användning.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.