Vad är korrugerade metall?

Korrugerad metall säljs i ark med vågiga åsar, ser liknande krusade chips. Denna produkt används i byggprojekt för tak-eller sidospår. Tak har konstruerats korrugerade metall i många år, och denna typ av material har blivit populärt igen på grund av dess hållbarhet. Det är lätt och ekonomiskt att installera och kan användas på kommersiella byggnader samt åldringshem. Denna typ av takmaterial är mycket hållbara och kan stödja en stor mängd vikt utan knäckning.

Korrugerad metall sidospår kan användas för industriella byggnader, samt i bostadsbyggande. Det är också känt som "arkitektoniska sidospår. " Villaägare är imponerade av det faktum att korrugerade metall-produkter kan komma med tillverkarens garantier på upp till 50 år. Bostäder i kustregionerna är mer benägna att använda korrugerade metall, eftersom det är en fukt-resistent material. Den utför också väl i miljöer där det finns en risk för starka vindar, signifikant ackumulering av snö eller storm.

Korrugerad metall spåranslutning är ett brandsäkert material som är motståndskraftigt mot brand. Det är ett bra val för områden som är benägna att termit angrepp. Konsumenterna uppskattar att det är ett lågt underhållsbehov val, och att det kan vara billigare att installera än andra byggmaterial, såsom tegel, puts eller betong. Denna produkt kan också återvinnas, och detta faktum gör det attraktivt för villaägare som vill gå "gröna".

Det finns några nackdelar med att använda korrugerade metall sidospår som byggnadsmaterial, dock. Det är en energikrävande att tillverka. Dessutom har produkten måste vara jordad när den är installerad för att förhindra elektriska stötar.

Korrugerad metall sidospår kan tillverkas av aluminium eller stål. Aluminium är det material av utbudet på områden nära havet, eftersom aluminium kommer att reagera med den fuktiga, salta luft bilda aluminiumoxid. Resultatet är en mycket slitstark beläggning som tätar metall och skyddar produkten från nöta över tiden. Eftersom aluminium är en mjukare metall än stål, kan det skadas vid hagelstormar.

I områden som är benägna att hagel stormar, korrugerade metall ytterväggar hederliga från stål kan vara ett bättre val. Det är mindre sannolikt att ta skada när de träffas av hagel än aluminium. Denna typ av rangerbangård kan rosta med tiden, men det är möjligt att förlänga produktens livslängd genom användning av en korrosionsbeständig beläggning.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.