Vad är ett vinkelrätt Drill?

En vinkelrätt borr är en borrmaskin som har en chuck som är inriktat på en 90 graders vinkel jämfört med resten av verktyget. En chuck är klämman som håller lite eller annat verktyg på borren. Denna typ av övning är oftast används av rörmokare och elektriker på grund av sin förmåga att arbeta i trånga utrymmen vägg, även om många branscher dra nytta av denna övning design. Eftersom de används främst inom byggsektorn, har vissa tillverkare utformade sin vinkelrätt övningar med flera hastigheter som gör det möjligt för dem att borra igenom många typer av material snabbt och effektivt.

Under bostäder och kommersiellt byggande, rörmokare och elektriker måste borra hundratals hål i väggen dubbar, bjälklaget, golv, och även material tak för att göra sitt jobb. Dessa områden är ofta i trånga utrymmen, och det var i detta syfte att vinkelrätt borr uppfanns. Hålet storlek krävs enligt dessa handelsresande och kvinnor kan vara ganska stort för att klara stor diameter avlopp och rör ledning, så dessa övningar måste producera tillräckligt med makt för att borra igenom en hel del material i ett enda pass. Sladd och sladdlösa modellerna är också tillgängliga för bekvämlighet ändamål.

Gör-det-självare i allmänhet inte vill ha eller behöver ett verktyg för ett specifikt syfte. Rät linje övningar är lämpligast för de flesta små till medelstora gör-det-själv-projekt. Att ha rätt-vinkel kopiering bara när den behövs är praktiskt, dock så vinkelrätt borr bilagor finns ofta tillgängliga. Alla resurser och makt överförs form en chuck till vinkelrätt borrchucken på ett mer överkomligt pris.

Många andra branscher kan dra nytta av vinkelrätt borr. Trä arbetstagare, byggarbetare skåp och installatörer, hobby, mekanik och andra personer-professionella eller andra-som kräver ett verktyg som ger tillgång till trånga utrymmen kan finna detta verktyg användbart. Alla typer av borr tillbehör kan användas i ett vinkelrätt borr med samma resultat som i rak linje borr.

När det behövs en vinkelrätt borr uppstår, bör en konsument forskning de olika varumärken som finns tillgängliga för att hitta den bäst passar för projektet till hands. En vinkelrätt borr avsedda för en professionell snickare kan vara för stor och för stark för gör-det-själv-användning. Det är ofta en god idé att försöka få borra modeller på lokal järnhandeln innan man köper.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.