Vad är ett konkret Buggy?

Ett konkret buggy är vanligtvis en typ av motordriven vagn som används vid transport av betong eller andra tunga material. I allmänhet bär den betong från en betongblandare, eller lagringsbehållare, till platser där materialet måste tillämpas. Konkreta barnvagnar används också i parken underhåll, landskapsarkitektur, spår byggnad, och av allmännyttiga företag. Det är i allmänhet föredrog att andra transport kärror, såsom skottkärror, eftersom den kan bära tyngre laster.

De konkreta buggy ser ut som en korsning mellan en skottkärra och en ridning gräsklippare. Det är oftast motoriserade och därför behöver en förare att använda den. Med hjälp av en ratt, gas och broms, sitter den driftansvarige på paraplyvagn och kör den som en motoriserad traditionella fordon. De flesta modeller har fyra hjul, men tvåhjulingar finns också.

I allmänhet är konkreta barnvagnar avsedda för små laster av tunga ämnen. Belastningarna vanligtvis transporteras i en triangel eller fyrkantig bin som är monterade på hjulen och ram av maskinen. Dessa lådor är oftast gjorda av en typ av polymer plast.

standardlast att en bin är avsett för är vanligtvis 6 kubikfot (0,17 kubikmeter). De bin kan också lyftas och lutas elektriska och hydrauliska maskiner, som gör det konkreta till hällas ut i önskad plats. Detta kan hindra arbetstagarna från att använda andra verktyg, som spadar, att ta bort betong.

Några konkreta barnvagnar får beskrivas med ett säte, medan andra använder en stand-bakom designen. Den genomsnittliga hastigheten är cirka sju miles per timme. Detta innebär att barnvagnen normalt används för transport av material korta sträckor. Mest konkret barnvagnar köras på bensin, men det finns även propan modeller.

Det konkreta buggy är även utformat för att kunna resa i ett antal olika typer av terräng. Den klarar av detta eftersom hjulen är jämnt fördelade. Fördelningen av hjulen kan också förhindra skadegörelsen på gräsmattor eller andra värderade marken.

Normalt har betong barnvagnen en bredd som gör att köras inomhus genom normalstora dörröppningar. Detta ger operatören möjlighet att få tillgång trånga utrymmen med tunga mängder av material, snarare än att göra det med en skottkärra. Många gånger barnvagnen kommer också att ha löstagbara hjul, se till att den kan komma åt nästan alla områden, oavsett hur små.

arbetstagares säkerhet är en viktig fördel av de konkreta buggigt. Eftersom bära tunga bördor kan ofta SLITSAM arbete, kan det eliminera allmänhet vissa av de potentiella skador som kan uppstå med tunga lyft. En buggy, särskilt en med en hydraulisk hiss och lutningsmekanismen, lindrar ofta behovet av en sådan fysiskt arbete.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.