Vad är ett hem arkitekt?

bosatta eller hem arkitekt är en design professionell som specialiserat sig på att skapa planer för bostadshus. En arkitekt som fokuserar på att designa bostadsyta kan skapa en eller flera planritningar hus, layouter för flerbostadshus, fastigheter, eller stugor sjön. Ett hem arkitekt kan också göra om utrymmena inuti strukturer som ursprungligen konstruerades för kommersiella ändamål, att förvandla utrymmet till en fullt fungerande bostad.

Liksom med arkitektonisk disciplin, personal som väljer att specialisera sig på bostads-arkitektur design måste ha en blandning av pedagogiska meriter, vision och kreativitet. Efter examen från ett fullt ackrediterad examen, hemmet arkitekten ofta måste ansöka om tillstånd eller intyg från lokala jurisdiktioner för att bedriva verksamhet på sitt område. Några arkitekter väljer att bli en del av ett arkitektföretag, medan andra föredrar att öppna sin egen arkitekt studio och ta på projekt frilans byggnaden.

Förutom yrkesutbildning och utbildning, ett hem arkitekt ofta måste använda en hög grad av kreativitet för att säkra verksamheten och slutföra projekt som tillfredsställer kunden. Processen omfattar den viktiga uppgiften att mötet med en potentiell kund och inrätta en tydlig linje för kommunikation. När rapport är etablerad, kan arkitekten börja samla in uppgifter som kommer att beaktas i den övergripande utformningen. Detta sker genom att identifiera eventuella önskemål och behov som är starkt medvetna om kunden och även aktivt ställa förtydligande frågor att utnyttja gillar och ogillar att klienten kanske inte tänker på den tiden.

Beväpnad med en förståelse för de önskemål och behov i samband med ett byggprojekt kan hem arkitekt börja skapa den grundläggande utformningen för huset eller annan bostad. Eftersom mönstret börjar komma samman, börjar arkitekten att införliva idéer om byggmaterial, dekorativa accenter såsom blottade takbjälkar och belysning och hur man gör konstruktionen energieffektiva. Processen kan kräva ytterligare diskussioner med kunder och flera utkast innan designern och kunden är båda nöjda med resultaten.

Även om vissa hus arkitekter föredrar att arbeta bakom kulisserna, andra tar ett konkret tillvägagångssätt tills bostaden är klar. Fungerar som en arkitekt arbetar designern nära samarbete med entreprenörer, byggnads-och sjukvårdspersonal, elektriker och andra som hanterar specifika uppgifter i byggprocessen. Om du gör hjälper så att hålla byggandet av hemmet i linje med visionen om arkitekten och gör det även lättare att snabbt fatta beslut om oförutsedda omständigheter skulle uppstå under projektets gång.

Som en kyrka arkitekt, måste hem arkitekten uppmärksamma skala och förstå hur man kan integrera effektiva naturligt ljus, och strategiskt placera in-och utfart i hela utrymmet. Moderna arkitekter, inklusive hem-och landskapsarkitekter, fortsätta att utveckla sina färdigheter genom workshops, seminarier och konventioner. Idag kommer en home-projektet arkitekt också få utbildning i användningen av programvara som kan hjälpa till i designprocessen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.