Vad är ett avgasfilter?

ett avgasfilter samlar all förångad olja eller vätska från lufthål från en vakuumpump eller bensinmotorer. Med många industriella maskiner, deras outspädda bör inte tömmas på ett rum eller till och med utomhus på grund av att luften innehåller rök. Installera ett avgasfilter hjälper köra en pump på bättre effektivitet och bevara smörjolja.

I genomsnitt omständigheter kommer en tryck pump orsaka lite olja för att dimma till en ånga och stanna i luften. Maskiner under särskilt högt tryck eller lider av brutna förseglingar kommer Atomisera olja även lättare. Dimman kan komma in i de anställdas lungorna eller i atmosfären som farliga föroreningar.

Många pumpar, över ett brett spektrum av industrier, hantera andra vätskor som flyktiga kemikalier som kan förgasas och orsaka liknande problem. Därför utvecklade experter på energieffektivitet och föroreningar ett avgas filter som kan ta bort små flytande molekyler av olika ämnen och lämnar luften säkert att ventilera inomhus eller utomhus.

ett avgasfilter är inte en finpapper maska, som ett hushåll luftfilter, men innehåller en avdelning av kemikalier som tvingar dimmiga olja att kondensera återgår till vätskeform. Dessa kemikalier gradvis blivit mindre effektiv så måste någon ersätta utblåsfiltret på ett regelbundet schema för att luften flyter smidigt.

Det finns två typer av avgas filter. De växa samman olika samlar in och återvinner den dyrbara vätska, vanligtvis olja, återsänds till den pumpa kammare så att den kan nå sin destination. Även om en fabrik inte behövde rensa luften, kan det här filtret hjälpa dem att minska kostnaderna genom att slösa mindre petroleum.

För att skydda de anställdas hälsa, att fånga olika utblåsfiltret sammanställer vätska, vanligtvis en flyktig kemikalie, och sparar den i en behållare som kallas en huva. Då lösningsmedel kan säkert sätt som farligt avfall, snarare än tillåtas förorena luft, mark eller grundvatten.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.