Vad är en svarv Dupliceringsapparaten?

Användning av en trä-svarvning svarv är en av de mest uppfyller och givande aspekter av trä. För att slå en perfekt formad lampa bas, dekorativa spindel, eller bordsben kan få enorm tillfredsställelse. Turning en matchande bit, men utgör en betydande svårighet. Även de mest erfarna och skickliga woodworker finner det betydligt utmanande att maskinen en exakt kopia av en viss pjäs. Det är därför en svarv dupliceringsapparat är ett väldigt användbart objekt för träbearbetning butik.

huvudsak

en add-on del för en vanlig trä svarv, en svarv duplicering sparar hemmet hobby, liksom den professionella woodworker , timmar av frustration och hundratals dollar i spillo lager. Med hjälp av mall eller mönster, som ingår i en svarv dupliceringsapparat kan en woodworker vända exakta kopior av ett visst mönster.

Standard svarv dupliceringsapparat innehåller en järnväg, monteringsutrustning för fastsättning på befintlig svarv räls, en mängd olika mallar, en toolpost, ett hjul, och en uppsättning fräsar. Den dupliceringsapparat monteras horisontellt över sängen av en regelbunden trä svarv. Ena änden av svarven dupliceringsapparat tåg är ansluten till buffertbalk eller spindel bostäder, och den andra är knuten till dubbdockan. Spindeldockans och dubbdockan av svarven ankaret virket stycke skall vändas. Svarven spindeln roterar stycke så att före-allierade fräsar faktiskt kan forma, eller maskin, är det trä som den snurrar.

toolpost, som innehar fräsar, monterad på järnväg i svarven eller svarven dupliceringsapparat fästs på kanten av hjulet, anpassas till verket, och i princip hjul horisontellt längs konturerna av svarven duplikator mallen. De toolpost och fräsar flyttas djupare och grundare som de reser på ett exakt mönster längs beståndet.

Fem typer av fräsar finns tillgängliga med den gemensamma svarv duplikator. Fyra av dessa fräsar är hårdmetall, och den femte är en kon kutter, som är gjord av stål. Carbide fräsar finns i fyra modeller. Den runda fräs används för första formningen och bildar graciösa kurvor. Torget fräs används enbart för grov formgivning. Diamanten (formade) cutter är bäst för djupa spår och intrikata detaljer. Den mångsidiga triangeln saxen kan hantera ett antal styckningen från grov forma till skarpa hörn, till djupa fåror.

fräs stål konen Rakar trä i stället för skrapning den. Den är perfekt för intrikat skärning och bearbetning pjäsen med ett snyggare utseende. Konen saxen ska användas allmänt för duplicering mer dekorativa bitar. Svarv dupliceringsapparater finns i en mängd olika storlekar, konfigurationer och priser.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.