Vad är en hydraulisk press?

en hydraulisk press är en mekanisk maskin som används för att lyfta eller komprimera stora objekt. Kraften genereras med hjälp av hydraulik för att öka kraften hos en vanlig mekanisk nivå. Denna typ av maskin är normalt återfinns på en tillverkningsmiljön.

uppfanns 1795 av Joseph Bramah, den hydrauliska pressen är också känd som Bramah pressen. Han använde sina kunskaper i strömningslära och rörelse för att utveckla denna enhet. Denna uppfinning ökade signifikant kompression energi tillgänglig utöka de varugrupper och som finns tillgängliga för andra uppfinnare. Genom att tillämpa hydraulik till en press, en hel klass av maskiner uppfanns. Det finns en mängd olika hydraulisk press maskiner, allt från små bordsskivan enheter för hobbyister till stora maskiner som används för att skapa metalldelar.

Det primära begrepp som används för att ge ström till den hydrauliska pressen är att nivån på trycket i ett slutet system är konstant. Denna typ av pressen har kolvar med en vätska inuti som är på flykt av kolvarna aktiv rörlighet. Vätskan tränger tillbaka in i utrymmet genom att flytta kolven utåt. Den extra energi som skapas genom förflyttning av vätskan, som begränsas till systemet.

Pascals lag att trycket från en vätska i ett slutet system minskar inte, utan agerar med samma kraft lika områden. Dessutom kommer denna kraft rör sig vinkelrätt mot behållarens väggar. Det är viktigt att se till att hydraulisk press är utformad för att motstå trycket i systemet och överföra denna energi på pressen själv, och bort från strukturen.

När man väljer en hydraulisk press, är det viktigt att inse att hur mycket kraft som genereras bygger på storleken på kolvar, både när det gäller kolven huvud diameter och avstånd rörlighet. Den mängd vätska rörd av kolven är proportionell mot förhållandet mellan områden kolv huvud. Det innebär en liten kolv kommer tvingas att flytta ett stort avstånd för att skapa tillräckligt med kraft för att tränga undan den stora kolven några betydande avstånd. För att beräkna avståndet den stora kolven flyttas, dela förhållandet kolven huvud område av avståndet den lilla är i rörelse.

Kom ihåg

att arbete är kraft multipliceras med avståndet. Som kraft ökar på de större kolv, den mindre kolven färdas avståndet måste minskas. Denna tillämpning av grundläggande fysik princip skapade den hydrauliska pressen och resulterade i en betydande utveckling i tillverkningsindustrin.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.