Vad är en grön Plumber?

En grön rörmokaren är en rörmokare som är certifierat som deltar i hållbara metoder i samband med VVS-området. En rörmokare erhåller denna certifiering genom att utföra sitt arbete på ett sådant sätt att den sparar vatten och energi, och genom att framgångsrikt genomföra den nödvändiga certifieringen kurser. Det är inte alltid lätt att få denna certifiering, som kräver timmars utbildning.

I USA kan rörmokare få certifierad grön genom att delta i fem kurser som erbjuds av GreenPlumbers USA och sedan tillämpa vad de lärt sig att deras avlopp metoder. Dessa klasser är om följande ämnen: klimat-och sjukvård, vatten och sjukvård, sol varmvatten, effektiv teknik och inspektioner. I de flesta fall kan en VVS-företag har en tränare kommer ut till praxis att lära rörmokare vad de behöver veta, om den har ekonomiska medel att göra det.

GreenPlumbers erbjuder också workshops i hela USA regelbundet och har en närvaro i Australien, Nya Zeeland och Kanada. Sin serie av kurser går 32 timmar totalt. Varje rörmokare måste komma på varje möte av kursen för att bli framgångsrikt certifierade. Sedan han eller hon får främja VVS-företag som grönt, och skörda ökad kundkrets och bra tryck på detta kan medföra.

Den gröna rörmokaren startade i Australien 2001. Det utökade till Kalifornien 2008 och började sprida över hela USA. Konsumenternas växande intresse för miljövänliga produkter utan tvivel har något att göra med programmets fortsatta framgång.

Bruket av grön VVS är fortfarande en relativt ny, vilket kan göra det svårt för vissa människor att hitta certifierade grönt rörmokare. Detta gäller särskilt i områden som ligger långt från större städer, eller i länder förutom de fyra som nämns ovan. Det gör det en bra idé för folk att uppmuntra sina nuvarande rörmokare för att få certifierad grön istället för bara invänta en som redan har de referenser för att öppna butiken.

Konsumenterna i USA som väljer att arbeta med certifierade en grön rörmokare kanske kan få rabatter energibesparingar på sina skatter till följd av energibesparande utrustning för rörmokare installera. Det är smart att dokumentera alla delar som en grön rörmokare köper för ett särskilt hem för att kontrollera och se om de är berättigade till en rabatt senare. De flesta VVS-anordningar, såsom varmvattenberedare, som är märkta med Energy Star-logotypen kan bidra till att spara lite pengar på mottagarens nästa självdeklaration.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.