Vad är en bevattning Pump?

bevattning pump är en pump som används för att tillhandahålla vatten till en del mark. Detta kan vara av estetiska skäl, till exempel att se en gräsplätt förblir frisk, eller kan användas på en gård, där en familjs försörjning är beroende av bevattning. Det finns flera viktiga typer av bevattning pumpar. Beroende på bevattningssystem, och det övergripande syftet, måste den enskilde välja en pump som passar jobbet.

En bevattning pump kan drivas med ett par olika källor. De flesta drivs av el. Vissa kan drivas med andra bränslen. El erbjuder bekvämligheten med en konstant energikälla så länge den är tillgänglig. För mer avlägsna områden kan andra bränslen som bensin, diesel eller propan vara det enda alternativet. Alla bevattning pumpen med en annan källa än el kommer att behöva mer uppmärksamhet när du kör för att säkerställa att bränsletillförseln är tillräcklig.

Det finns många olika sätt en pump kan användas för att få vatten från en plats till en annan. Dessa inkluderar deplacementpumpar, dränkbara pumpar, pumpar turbin och centrifugalpumpar. Centrifugalkraften bevattning Pumpen är den vanligaste. Välja rätt pump beror ofta på situationen och väljer genom manager i bevattningssystemet. Kostnad är en viktig faktor för många människor. Ännu viktigare är dock att välja en pump i rätt storlek för att göra jobbet.

För att välja rätt storlek bevattning pump, är det nödvändigt att uppskatta den erforderliga vattenflödet, tillsammans med de påtryckningar som krävs. Dessa två egenskaper är inte nödvändigtvis kopplas samman, och bör behandlas separat vid köp någon typ av pump. Mätning av flöde som krävs, särskilt för ett nytt bevattningssystem, kan vara en exakt vetenskap, men det finns riktlinjer och formler som finns tillgängliga. Dessutom frågar en lokal landscaper eller en erfaren bonde, beroende på inställning, kan vara välgörande.

I vissa fall kan en bevattning pump bara för att öka konstant vattentryck redan finns tillgänglig genom det ordinarie rörsystemet. Eftersom den staden vattensystem, till exempel, har redan tryck, kan målet vara bara att öka trycket redan finns för att hantera behoven i systemet. Det är här som en booster bevattning pump kan spela en roll. Detta sker i vattentryck redan finns tillgänglig och ökar trycket till en nivå som kommer att vara tillräckliga för systemet. I de flesta fall är en centrifugalpump pumpen i valet för detta jobb.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.