Vad är en SPEED Square?

SPEED ® Square är ett triangulära mätverktyg som är gjord av metall. Den har många användningsområden och kan användas på tak, för att mäta vinklar, markera timmer, skapa vinkelräta linjer, eller för att utföra en snabb mätning. SPEED ® torget är en produkt patenterad och tillverkas av Swanson Tool Co, Inc. Andra synonympreparat av verktyget från andra tillverkare också. Dessa är mer lämpligt kallas taksparre vinkel kvadratisk eller triangelformade kvadrater som mäter.

FART ® Square är faktiskt formen av en rätvinklig triangel-inte en kvadrat som namnet kan antyda. Termen torget går faktiskt att de åtgärder den hjälper utföra mdash att hjälpa torget mätningar så att hörnen som kräver 90-graders vinklar är lämpligt mäts. Verktyget används främst genom att trycka på rätt triangel av verktyget mot hörnen av en mätområdet. Lämpliga markeringar görs därefter.

långsida SPEED ® Square, eller hypotenusan i triangeln kan användas som en praktisk linjal eller linjal. Vanligtvis längden åtgärder 7 inches (cirka 17,8 cm). SPEED ® Squares innehålla en diamant Design ® som är en diamant märkning som lätt identifierar sig i mitten av linjalen.

SPEED ® Square uppfanns av Albert J. Swanson 1925 och har länge ansetts vara en nödvändigt redskap för både amatörer och professionella snickare. De som klippbok eller arbetar i andra hantverk som kräver precision mätning kan också använda SPEED ® torget för att markera hörn och lista ut det ideala och rak placering av objekt eller mätningar.

De flesta entreprenörer, byggare och andra inom byggnadssektorn uppskattar enkelheten i SPEED ® torget, dess många tillämpningar och även dess användarvänlighet. Det gör en stor handverktyg och är billigt, kör ca 8-10 dollar (USD). Det passar också utmärkt i fickorna på snickaren byxor.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.