Vad är en Indirekta Heater?

En indirekt värmaren är ett som värmer luft eller annat material i ett rum utan att komma i direkt kontakt med den. Den huvudsakliga källan för denna typ av värme är via IR-värmesystem. Dessa värmare fungera annorlunda än de flesta vanliga modeller, och erbjuder många fördelar för användarna.

De flesta värmare arbete genom att värma upp luften omkring dem med hjälp av elektrisk band och fläktar. Eftersom varm luft stiger är att dessa enheter värme först all luft högst upp i ett rum och arbeta sig ner. Detta leder till längre väntetider för ett rum för att bli varm, och kan leda till obehagliga kalla fläckar.

En indirekt värmare, i jämförelse, inte behöver värma upp luften i ett rum för att invånarna ska känna värme. Infraröd värmare, till exempel, kan tillåta användare att känna värme nästan omedelbart. Detta fungerar ungefär på samma sätt som solens strålar skiner genom ett oskyddat fönster. Solen inte direkt värma upp luften i rummet, men om man står framför fönstret, han kommer att känna omedelbar värme.

Det finns andra fördelar med denna typ av indirekt värmaren. De flesta värmare producera så kallade positiva joner genom att ta ut luften på ett särskilt sätt. Dessa joner påverkar luftkvaliteten, och en överdosering av positiva joner kan orsaka symptom som trötthet, hjärtproblem och försämrad andning. Negativa joner å andra sidan, inte orsakar biverkningar. I själva verket bidrar de till att främja ren luft och den allmänna hälsan.

Många indirekt montering producera negativa joner, vilket gör dem ett bättre val för bättre luftkvalitet. De kan också hjälpa till att sänka uppvärmningskostnaderna eftersom de inte behöver värma upp ett helt rum för värme göra sig gällande. Detta kan bidra till att uppväga kostnaderna för köp av värmaren.

Indirekta värmare kan variera i pris, men många har ett rimligt pris för den genomsnittlige konsumenten. Den exakta kostnaden beror på märke och storlek på värmaren som köps. Det är viktigt att köpa en värmare som görs för storlek hemmet eller utrymme för vilka den kommer att användas. Inte göra detta kan leda till försämrad funktion eller att behöva köpa mer än en värmare.

I vissa fall, och indirekta värmare kan behöva användas i kombination med ett typiskt värmesystemet. Detta gör att både värmare arbeta mindre ihärdigt, vilket skulle minska den totala kostnaden för uppvärmning av byggnaden. Termostater bör hållas i moderat temperatur så att den indirekta värmaren att göra det mesta av arbetet, eftersom det förmodligen förbrukar mindre energi.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.