Vad är Street Sanitation?

Street sanitet är en process för att avlägsna skräp och skräp från företag, bostäder, kommunala byggnader och gatorna i en stad. I de flesta fall ett renhållning avdelning som drivs av kommunen hanterar processen för att hålla gatorna rena. Den exakta omfattningen av de tjänster som erbjuds som en del av sanitet tjänsten kommer att variera beroende på förmågan i kommunen att tillhandahålla dessa tjänster.

Tyngdpunkten i gatan sanitet är bevarandet av miljöns hygien inom gemenskapen. Genom att ta bort skräp och annat skräp från gator och byggnader i staden eller staden finns det färre möjligheter för de lösningar som material för att skapa en hälsofara. Som ett resultat kan denna form av miljötjänster ses som ett viktigt sätt att förbättra hälsan hos alla som bor och arbetar inom det geografiska behörighet sanitet avdelningen.

Varje kommun utformar och driver ansträngning gatan sanitet i enlighet med samhällets behov. En vanlig komponent är vanliga städningen. Många jurisdiktioner leverans bostäder och kommersiella kunder med kärl som används för att ta bort skräp från det inre av byggnaden. Vid vissa tidpunkter under veckan, sanitet arbetstagare samla in sopor och transporterar den till en plats avsatts för att ta emot kasserade artiklar. På vissa ställen är detta en dumpningsplats ägs och drivs av staden. Andra städer väljer att skapa deponier, medan ytterligare andra använder metoder som förbränner vägrar för att hantera det.

går emellertid gata renhållning mer än att bara samla in sopor. I många städer, innebär sanitet ansträngning också städning på gatorna, med manuell eller tung utrustning. Street svepande kan genomföras på ett konsekvent sätt, eller utnyttjas efter det att händelsen vissa medborgerliga händelse, såsom en parad. På vissa håll innebär gata sanitet också att rensa gatorna från snö under vintermånaderna.

Tillsammans med sophämtning och gata svepande, gata sanitet kan också omfatta avlägsnande av varvet avfall, såsom ben, buskar urklipp, och andra naturliga element. Beroende på lokala behörighet, insamling av varvet avfall kan förekomma samtidigt som sophämtning. Vid andra tillfällen kan samlingen vara på begäran eller som äger rum en viss tid i veckan. Det bör noteras att vissa jurisdiktioner ut en avgift för denna typ av gata sanitet.

Under de senaste decennierna, vissa städer har gjort återvinning insamling del av gatan sanitet processen. Medborgare får påsar på sig att placera objekt som staden nu återvinner. Föremålen kan vara klart glas, papper, eller plastbehållare som mjölk kannor. De återvinningsbara produkter, inte kommer i papperskorgen kärl, och är därför lätta att identifiera under insamlingen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.