Vad är Resistance Wire?

Resistance tråd är en typ av legering med flera användningsområden med visst motstånd tråd görs från en rad olika legeringar. Resistens tråd får sitt namn eftersom den fungerar som ett värmeelement och fungerar som en värmetråd. Som sådan är det möjligt att stå emot alla flödet av el samt värme som produceras från elektrisk energi. Förutom att avvärja värme, motstånd tråd är resistenta mot korrosion.

Resistance tråd Förekommer oftast förpackad i en plastpåse och finns i en mängd olika längder, varav 25, 50, 75 och 100 meter (7 . 62, 15,24, 22,86 och 30,48 meter). Motstånd tråd, dock finns på rulle i trumman förpackningar, och även på spolar. Rullar av resistens tråd är allmänt används för större storlekar och längder på tråd.

Som regel måste allt motstånd tråd uppfylla BS 115 krav. Detta innebär att motståndet ledare ska uppfylla de specifikationer för alla metallresistanstyp material avsett för elektrisk bruk. Om emellertid har motståndet tråd en diameter av mindre än 0. 32mm, måste den uppfylla BS 1117 krav. Dessa specifikationer finns fastställda för bar och fin motstånd tråd som används för elektrisk utrustning.

kromnickellegering är en välkänd form av motstånd tråd. Det används för att motstå värme som skapas från vissa arbeten, såsom skum skärning och arbete med polyuretan och vissa tyger. Det finns även vissa former av motstånd tråd som innehåller starka värmeelement lämpliga för industriell uppvärmning, process uppvärmning och anpassade uppvärmning. Dessa typer av resistens tråd är idealisk för användning i ugnar.

temperaturen för funktion när man använder motstånd tråd oftast blir en faktor när det material som används och luftens temperatur är båda beaktas. Därför är varje vara när du skapar ett nytt element design. Temperaturen kan också ändra det motstånd som metallen. Av dessa skäl finns temperatur miniräknare finns i butik där motståndet tråd säljs. Det finns även drift förhållanden med lämpliga ekvationer för fastställande av lämplig motstånd tråd som ska användas för ett specifikt jobb.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.