Vad är Peroxide Bleach?

Peroxide blekmedel, eller väteperoxid blekmedel, är en vätska med svag frätande egenskaper som har funnit många användningsområden i hela moderna historia, från hemmet till industrin. En mycket enkel lösning, innehåller väteperoxid blekmedel s kemisk förening endast en mer atom syre per molekyl än vanligt vatten (H 2 O 2 ). Kanske är den vanligaste globala tillämpningen av peroxider blekmedel för att bleka papper.

För många, en svag lösning av väteperoxid blekmedel (ca 3% lut) har använts som en antiseptisk. Hälls över ett öppet sår eller ont, den svaga syra som finns i peroxid blekmedel dödar eller på annat sätt incapacitates, många stammar av skadliga bakterier som kan orsaka infektion. Det är dock ingen ersättning för skador som kräver läkarvård. Väteperoxid blekmedel kan också användas för munhygien, även om det kan vara en bra idé att späda ut lösningen längre än den typiska hushåll olika väteperoxid blekmedel, eftersom det är möjligt för lut att bära ner tandemaljen.

Även om det är möjligt att direkt inta peroxid blekmedel, det finns flera möjliga biverkningar i människokroppen. Om väteperoxid lut förbrukas Utan nödvändiga säkerhetsåtgärder, kan det resultera i en orolig mage, illamående och kräkningar. Lyckligtvis finns det andra mindre skadliga metoder för att använda blekmedel väteperoxid i matlagning. A 1 /4 kopp (ca 60 ml) av väteperoxid spätt till en hel diskho med vatten tros vara en effektiv e-coli renare för grönsaker. Också, genom att använda lika delar av 3% väteperoxid blekmedel och vatten är det möjligt att göra en kött marinad. Sist men inte minst, en blandning av peroxid lut och vatten kan användas som ett kolon, douche, eller lavemang metod.

Väteperoxid bleka terapi tros av många för att minska risken att utveckla cancer. I själva verket har studier visat att individer med en lägre syrehalt i blodet är mer benägna att utveckla cancer. Genom att dricka den peroxiden lut, vissa tror att det kommer att öka mängden syre i kroppen. Däremot har American Cancer Society hävdat att det finns någon bevisning för att peroxiden blekmedel behandling kan minska risken att utveckla cancer.

En starkare blandning av peroxider blekmedel kan användas för många olika ändamål. En blandning av cirka 15% väteperoxid används för att bleka hår. Dessutom kan den användas för att bleka lokala områden med hud. Bortsett från huden vitare, en blandning av väteperoxid blekmedel kan användas för att bleka ben som ska sätta på displayen. En extremt hög koncentrera blandning av väteperoxid blekmedel kan användas som en typ av raketbränsle, antingen som en fristående drivmedel eller blandas med andra bränslen.

Väteperoxid blekmedel bryts ned mycket långsamt, samtidigt som hålls i lämpliga förhållanden. Om den förvaras i en sval, torr och mörk plats, kommer peroxid blekmedel förlorar ungefär 10% av sin potens per år. För att förlänga dess användbarhet, kan peroxider blekmedel lagras i en frys.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.