Vad är Nestable Pallar?

Pallar är plattformar som används för lagring och transport ändamål. De kan vara tillverkade av olika material, men är oftast byggda av trä eller plast. Nestable pallar är utformade för att bo eller passa in i andra pallar när den är tom.

En nestable pall används precis som andra typer av pallar. I grund och botten är produkter lastas nestable pall shrinkwrapped och eller fastspända på plats. Nestable pallar används för transport av varor i en mängd olika branscher, från detaljhandel till livsmedelsindustrin och det mesta däremellan.

Typiskt gjort av plast, nestable pallar ge användarna möjlighet att spara utrymme. De kan staplas ganska höga, tätt, snyggt stackar. Detta kan bidra till att minska lagring kostnader dramatiskt. Nestable pallar är också lättare än trä eller pallar metall och kan bidra till att minska fraktkostnaderna.

Vid jämförelse med trä och den kan nestable pallar vara användbara för att minska risken för fysiska skador. De som använder dessa är lättare vikt pallar kan vara mindre troligt att tidigare erfarenheter och skador handleden. Risken att bli spetsade eller repad av spik eller splitter elimineras också.

Nestable pallar komma i olika former och storlekar. De är i allmänhet utformade för att vara enkel att manövrera med hjälp av gaffeltruckar eller uttagen pall. Många är gjorda med bekväma handtag för manövrering för hand också.

plast nestable pallar också ses som en fördel då längre pall liv och renlighet är viktiga. Vid jämförelse med trä och plast nestable pallar är ofta mindre benägna att gå sönder och lättare att hålla rent och fritt från insekter. I många situationer, plast nestable pallar är lättare på förvaras eller transporteras produkter. Eftersom det inte finns några spikar eller skärvor som att brottas finns det mycket mindre risk för skador på enheten.

Plast nestable pallar kan också miljövänligare. Därför att de anses mer kostnadseffektivt för lagring och mindre sårbara för brott är de mindre sannolikt kastas efter användning. Dessutom har många nestable pallar 100% återvinningsbart.

Det är värt att notera att nestable lastpallar och stapelbara pallar är förvirrad av vissa. De två är inte samma sak. Nestable pallar passar ihop när den inte används, medan stapelbara pallar helt enkelt staplas ovanpå varandra.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.