Vad är Lageravdragare?

utformats som ett verktyg för att göra demontering och montering av lager enkelt och effektivt, lageravdragare ofta liknar en sax. I vissa fall kan konfigurationen av avdragaren möjliggör utvinning av både växlar och lager, även sådana som har samband med en serie av schakt i den mekanism. Olika storlekar av lageravdragare göra det möjligt att använda enheten på allt från ett par skridskor till komplicerade industriella maskiner.

Handheld modeller av lageravdragare är oftast byggda längs linjer som liknar en sax. Den viktigaste delen av tång styrs av enkla skär som tillåter handen att enkelt öppna och stänga mekanismen. Liten platt poäng i slutet av tången gör det möjligt att enkelt infoga enheten i en växellåda eller andra redskap avsnitt som innehåller individual lager och lätt ta bort ett eller flera av de små komponenter. Samtidigt kan avdragare också användas för att placera färskt lager tillbaka in i systemet, utan att helt plocka isär hela apparaten.

Större versioner av lageravdragare är gjorda för att användas i många fabriker. Eftersom fabriker använda utrustning som körs med hjälp av redskap, är förmågan att ersätta utslitna lager snabbt och effektivt viktigt att bibehålla produktionskvoter. Industriell medelstora lageravdragare göra detta möjligt med lite eller inte driftstopp för produktionsprocessen.

Tillsammans med arbete för demontering och montering lager, finns några nyare versioner av med avdragaren ett litet utdrag verktyg som hjälper till att fungera som en vägledning för tången. Detta tillägg har gjort det möjligt att arbeta med lager i betydligt mindre tid än vad som krävs med tidigare modeller.

Hand lageravdragare kan köpas på någon järnhandel. Storlekarna varierar från enkla modeller som fungerar bra med små leksaker och bruksföremål till större versioner som är idealisk för arbete med cyklar och mindre motordrivna fordon och verktyg hushåll. Mer sofistikerade modeller finns från företag som tillhandahåller lager för olika typer av maskiner.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.