Vad är Korrugerad fasadbeklädnad?

Korrugerad spåranslutning är en yttre byggnad omspunnen av wellpapp eller räfflade skivor av metall, glasfiber eller vinyl bifogas i antingen horisontellt eller vertikalt mönster. Spåranslutning heter korrugerad när den har tryckts in eller tillverkas på fabrik i ett berg-och-dal mönster, med en halv tum (1,27 cm) djup till varje dal. Den vanligaste korrugerade spåranslutning är gjord av galvaniserat stål.

well i korrugerade ytterväggar ger styrka till ark av material, och ge dem möjlighet att fästas på en ram med dubbar eller mellan medlemmar som mycket längre ifrån varandra än normala än wellpapp material. De well i korrugerade ytterväggar ger platt material styvhet krävs för att klara denting och utbuktande.

Korrugerad metall spåranslutning är allmänt används för jord och byggnader ranchen eftersom det är en robust och billig byggnadsmaterial. Detta spåranslutning finns i olika styrka mätdon för tjocklek av material, och olika längder, men de flesta är tillverkad i 27 1 /2 tums (69,85 cm) bredd, vilket innebär 24 inches (60,96 cm) av täck med en 1 3 /4 tum ( 4,45 cm) överlappning på varje sida.

ark av wellpapp metall är vanligen fästade i en upprätt eller vertikalt läge från marken till tak överhäng, men kan även fästas på ett övergripande mönster. Spikar eller skruvar kan användas för att fästa den veckade rangerbangård till en ram. Om fästa korrugerade ytterväggar till en metall ram, självgängande skruvar används.

Även galvaniserat stål är det mest använda materialet för wellpapp ytterväggar är aluminium också populärt i vissa områden. Korrugerad stål är mycket starkare än korrugerad aluminium, och det är mycket mer buckla bevis, men i områden där det finns en hel del vind och hagel, stål wellpapp spåranslutning är att föredra.

Men i kustregionerna där luften innehåller stora mängder fukt och salt är aluminium ofta att föredra framför stål även om det inte är lika stark. Aluminium spåranslutning kommer att ge större hållbarhet än stål på lång sikt, på grund av dess förmåga att bilda aluminiumoxid, försegling av aluminium från ytterligare försämringar genom att tillhandahålla en hård beläggning på rangerbangård.

För uteplatser och verandor, korrugerade glasfiber eller vinyl kan användas som både ytterväggar och tak eftersom dessa material kommer att ge ljus genom samtidigt skydda från direkt strålar solen. Kan dock dessa ämnen inte ta direkt blåser som stål eller aluminium kan. Om stål eller aluminium korrugerad sidospår äntligen kan buckla under hårda slag eller överdrivet tryck, glasfiber eller vinyl kommer att bryta.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.