Vad är Hydro Schaktning?

Hydro utgrävning är en process där en högtryckstvätt ström och vakuum system används för att gräva i marken. Det är användbart för att den var enkel att ta bort jordiga från ett område. Det är mindre sannolika än andra metoder för att brista befintliga verktyg linjer och rör. Hydro schaktning anses av bygg-och rivningsavfall specialister för att vara en kirurgisk metod för att gräva i marken. Det är snabbare och mer exakt än den nuvarande branschstandard mekaniskt sätt att ta bort jord för att hitta verktyget rör och gräva hål.

Entreprenörer måste regelbundet utföra jord byggnadsarbete. Ofta måste de gräva under jord för att installera och reparera ledningar eller att upprätthålla kommunala avloppssystem och kanaler vatten. När gräva jord i trånga utrymmen, erbjuder vattenkraft utgrävning entreprenörer möjlighet att gräva just där de behöver utan att störa den omgivande jorden eller rör. Hydro grävmaskiner har en avgörande fördel jämfört med grävare branschstandard och Backhoes, eftersom det är lätt för grävare och Backhoes att brista befintliga verktyget rör och kanaler vatten.

Den nuvarande branschstandard schaktning Utrustningen består av grävmaskiner och Backhoes att gräva upp smuts och transporterar den till ett smuts lugg eller en anläggning lastbil. När den underjordiska konstruktionen är klar, är smuts sedan antingen bort eller ersättas. Nackdelen med att använda denna enorma utrustning uppstår när metall delen av grävskopan misstag kontakter och skadestånd en befintlig rörledning. Sådana olyckor kan orsaka skada på byggnadsarbetare, och de orsakar större nytta avbrott. Eftersom vattenkraft utgrävning använder vattentryck för att bryta upp jorden och ett vakuum för att avlägsna jorden är det gjort allt samtidigt, och vattentrycket inte skadar befintliga rörledningar.

En annan fördel med att använda vattenkraft utgrävning inkluderar lägre försäkringskostnader till entreprenörer. Denna förmån kommer som en följd av säkerheten i vattenkraft schaktning framför andra metoder för schaktning. Utrustningen är mer sannolikt att få tillgång till områden som traditionellt tunga maskiner inte kan nå, som branta sluttningar eller små bakgårdar. Hydro utgrävning använder en mindre arbetskraft, eftersom endast en del av utrustningen som krävs för att göra jobbet.

Trots att byggandet entreprenörer för närvarande fortsätta att använda stor mekanisk utrustning för att borra under jord, är vattenkraft utgrävning ökar i popularitet. Ökad statlig svar nytta strömavbrott på grund av byggandet missöden är att sätta press på underleverantörer att vara mer exakt när de utför under jord byggnadsarbete. Flera entreprenörer söker tekniska framsteg såsom vattenkraft utgrävning för att slutföra underjordisk konstruktion jobb. Med entreprenörer börjar specialisera sig på vattenkraft schaktning, är det troligt att metoden kommer att få ett rykte som ett snabbt och säkert sätt att gräva.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.