Vad är Granite Beklädnad?

Granit fasad är fasad på en byggnad tillverkad av granit, en bergart känd för sin styrka, hållbarhet och skönhet. Denna sten beklädnad produkt behöver oftast blir installerat som en specialitet bolag som är bekväma och förtrogen med granit, eftersom stenen har några särskilda behov som måste åtgärdas under installationen för att undvika problem i framtiden. Som en beklädnad alternativ kan granit vara ganska vackert, men det kan också bli mycket dyrt, speciellt när det är installerat korrekt av ett team av stoneworkers och yrkesverksamma konstruktion.

Denna typ av sten formulär från smält magma under jord. Över tiden, granit formationer utsatts för till följd av landhöjningen och vittring. I huvudsak har de drivit upp underifrån, medan mjukare material runt dem att bära bort och lämnar granit synlig. Granit har en distinkt kristallin struktur och kan förekomma i olika färger, med många typer som fläckar med olika färger i distinkta mönster.

Beklädnad är vetter material som används på en byggnad. Beklädnad är utformad för att fylla en byggnad estetiskt, vilket gör det ser visuellt intressant och som täcker upp de mindre attraktiva material som används i centrala konstruktion. Det ger också skydd, i egenskap av den första försvarslinjen mot väder och vind för att skydda insidan av byggnaden från frågor som vatten intrång. Beklädnad bidrar också till isolering av en byggnad, lägga ytterligare ett lager av material som håller temperaturen inne i stallet.

När det gäller granit ytbehandling, är byggnaden möter i blad av granit som är tillskurna och noggrant införs. Utöver ark kan man också använda klädda granitblock. Den granit kan lämnas grov, eller färdig och polerade, beroende på estetiska målen för byggare och behov av byggnaden. Granit beklädnad kan även huggen med en dekorativ inslag som kommer att lägga till den visuella intresse av byggnaden. I områden där jordbävningar är en fråga, kan vissa särskilda åtgärder behöver vidtas med granit beklädnad att göra det så säkert som möjligt.

Företag som arbetar med granit fasader kan använda lokal granit, om det är tillgänglig, eller så kan de importera granit från andra platser. Importerade granit beklädnad kan se exotiska, men det kan bli mycket kostsamma, eftersom granit är mycket tung och frakten kan vara branta. Några saker att tänka på vid installation eller reparation granit kapsling finns färg på sten, finish, och det sätt på vilket granit kommer att minska.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.