Vad är Glasning förening?

Glasning förening är en produkt som används vid installation av glasrutor. Processen för montering glasrutor till ett fönster, som kallas fönsterrutor, omfattar tillämpning av glasrutor kitt för att skapa en trivsam sigill som kommer att hålla vattnet ute. Människor behöver ofta för att ersätta glasrutor sammansatta när ett fönster är trasigt eller när gamla förening börjar spricka och skal. För installation av nya fönster, många använder helt glasade och prehung fönster tillgänglig genom att bygga leverantörer, då de bara behöver montera ram och fönster på plats, och behöver inte oroa dig för glas.

Historiskt har glasrutor sammansatta ett kitt produkt, och traditionella putties är fortfarande tillgängliga. Det är också möjligt att hitta olika gummi och täta utformade för användning i fönsterglas. I samtliga fall skall den sammansatta bli något unikt, eftersom det måste kunna göra en Täta mellan två olika ytor, glaset i fönstret och trä, plast, vinyl, eller metall i ramen.

När inglasning förening först tillämpas, kan det vara lite klibbig, gradvis flå över på en dag till en vecka, beroende på produkten, så att den kan målas. Kommer dock att glaset sammansatta förbli flexibel även efter skinnfri över, som egentligen är en positiv egenskap, eftersom det ger så trästomme kontrakt och expandera, se till att tätningen runt fönstret inte går sönder. Detta håller vattnet och minskar risken för mögel och eventuella röta runt karmen.

Om glasrutor sammansatta börjar spricka och flagna, kan det tas bort med en spackel skrapa eller liknande verktyg så att en ny skikt av sammansatta kan tillämpas. Envis förening kan värmas med ett verktyg som en hårtork för att mjuka upp den om den inte kommer att ge lätt. Vid byte av trasiga fönster är det viktigt att ta bort glas, glas poäng och glasrutor sammansatta, slipning ramen ner till släta träet så att den kan förseglas med ett nytt lager primer innan du byter fönster.

När ramen har utarbetats, ett tunt lager glas förening kan tillämpas innan du trycker glaset försiktigt på plats, noga med att bekräfta att föreningen är jämnt fördelad. Sedan, glaset punkter den lilla metall klipp används för att hålla glaset på plats, kan fästas i ramen, och ytterligare ett lager av glas förening kan tillämpas för att täta glaset och glaset poäng på plats. En del människor gör detta för hand, bära en handske för att skydda sina fingrar från vassa kanter och hålla röran till ett minimum, medan andra använder en tunn spackel att tillämpa den. Då bör glaset föreningen få bota före målning i fönsterramen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.