Vad är Booster Pumpar?

Booster pumpar är konstruerade för att jämna ut vattentrycket i områden där flödet varierar starkt. Denna typ av pump är viktigt va-system och används i en lång rad offentliga och privata miljöer. Den tryckstegringspump sig är installerad på anslutningspunkten mellan vattenförsörjningen röret och den primära byggnaden.

De allra flesta booster pumpar installeras på landsbygden egenskaper. Husdjur VVS arbetar inom ett mycket enkelt, sluten slinga. Vattnet ges till egendom från en central förvaltning av vatten systemet. När en kran slås på är vakuum åstadkoms, dra vattnet upp längs med luft. När kranen är avstängd, är systemet stängt.

I anläggningar där vatten strömmar är oförenliga, ytterligare tid krävs för att skapa tillräckligt tryck för att dra vatten upp till kranen. Detta kan resultera i övertryck på rören och anslutande leder. När vattnet till slut rinner, kan den innehålla luftöverskott, vilket kan göra att flödet ojämnt.

Det finns två typer av tryckstegringspumpar: etapp och flera steg. En enda steg pump är ansluten till slutet av vattenförsörjningen röret och kan repareras utan att påverka några andra vattenrör leverans. Hela processen att installera ett enda steg pump tar mellan tre till fem dagar, beroende på läge och allmänna tillstånd vattenledningar.

En multipel skede booster använder centrifugalkraft för att aktivt dra vattnet upp i systemet för förbättrad leveranstid. Det primära syftet med dessa system är för platser med hjälp av underjordiska vatten. I detta system finns en automatisk överföring av vatten i distributionssystemet. De flesta använder dessa tryckstegringspumpar för lätta bevattningsändamål.

Vid granskning av de olika alternativen booster pump, ta dig tid att avgöra din vatten behov. Till exempel, om pumpen används för att stödja bevattning, se till att den installeras intill eller i närheten av bevattning viktigaste. Läs om prestanda garantin och alla nödvändiga underhåll före installation. Den fysiska placeringen av pumpen är en viktig faktor. Undvik att placera pumpen någonstans med begränsad eller svårtillgänglighet, eftersom detta kommer att bli en utmaning om reparationer krävs.

Forskning olika pumpinstallation företag och se till att kontrollera alla referenser. Detta är en mycket speciell produkt, och det är viktigt att välja ett företag med lång erfarenhet av installation, reparation och underhåll av dessa system. Leta efter företag med ett arbete garanti och tar sig tid att kontrollera arbetet vid färdigställandet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.