Vad är korrugerad plast?

korrugerad plast är ett polypropylen plastfolie produkt. Denna produkt används för att göra ett brett sortiment av produkter för konsumenten och industriella marknader. Det har många av de egenskaper som wellpapp fiberboard, är lätt, lätt att arbeta med och seg.

Detta material är allmänt använd som återanvändbara plastförpackningar, förpackningar och reklamskyltar. Korrugerad plast är det förpackningsmaterial valet för bildelar, jordbruksprodukter och elektroniska komponenter. Materialet går att återanvända, tvättbara och former stark lådor.

Well är en term som används för att beskriva en typ av förpackningsmaterial. Det finns två lager i wellpapp och båda lagren är gjorda av samma material. Det översta lagret är platt och det andra skiktet är räfflade eller ribbad i en tät vågmönster. De två skikten är limmade ihop och denna kombination av lager leder till ett starkare material.

Under tillverkningsprocessen kan korrugerad plast ark ändras genom användningen av tillsatser för att ge ökad ultraviolett skydd, flamskydd, anti statiska fördelar. En separat uppsättning av tillsatser kan också hindra korrosion och ger rad andra funktioner till materialet. Ur en estetisk synvinkel kan materialet absorberar olika färger och mönster som behövs. Denna process bidrar till att identifiera och branding av korrugerad plast lådor, tar bort behovet av ytterligare etiketter.

Dessa egenskaper har gjort korrugerad plast populär hobby, som använder den för att göra små sällskapsdjur utrymmen för kaniner, marsvin och hamster. Enkel plast flygplan design byggare är en annan hög volym användare på grund av de nästan oförstörbara egenskaper av korrugerad plast. Antalet möjliga användningar av korrugerad plast är ganska stor på grund av egenskaper hos material och hur lätt det är att arbeta med.

När du arbetar med korrugerad plast, uppmärksamma alla säkerhetsriktlinjer. Använd skyddsglasögon och arbeta i ett område med bra, storbildsprojektor. Planera ditt projekt i förväg och se till att du har allt material och verktyg färdiga innan du börjar.

korrugerad plast kan köpas i ark från ett stort antal hem reparation och butiker hantverk. Specialty hobby butiker säljer ofta färdigförpackade byggsatser av korrugerad plast för olika modeller projekt. Dessa typer av kit ger färdigskurna material och tillhörande delar i exakt den mängd och form krävs för att slutföra projektet med lyckat resultat. De är ett bra sätt att börja arbeta med korrugerad plast.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.