Vad är konkreta stämplar?

Konkreta stämplar används för att trycka dekorativa eller naturliga mönster i våt betong för att lägga en bra anpassad titta på varje uteplats, uppfart, gångbana eller Plaza. Konkreta frimärken, tillsammans med olika ytbehandling teknik, kan "förvandla" betong i polerad i åldern gatsten, tegel, sten Flagstaff, skiffer plattor, marmor, granit, trä, eller bara om en fysisk yta. De är även bra för invändiga golv!

Color läggs direkt till konkreta mix för att ge enhetlighet, varaktighet och ofta ökar styrka och hållbarhet av mixen genom tillsatser och "balsam. "Färg torr-shake härdare kan också läggas att utarbeta en starkare, halkskydd för tunga gångtrafik som i fallet med en gångväg, eller för fordonstrafik användning som i fallet med en utfart. Härdare lägga rik, djup toner eller diskreta färger till konkreta projekt och på samma gång gör det mindre sårbart för yta nötning, sprickbildning och nedsmutsning.

Konkreta stämplar används även i samband med färg färgning produkter som kan producera flerfärgade, genomskinliga ytor som realistiskt simulera de brokiga skuggning effekterna av natursten. Dessa fläckar interagerar kemiskt med konkreta att bli en del av ytan och kommer inte att blekna eller skal. En slutlig beläggning eller sealer appliceras efter färgning för att skydda ytan.

När man använder betong stämplar en obligation-övergången pulver release håller stämplar och andra verktyg fastnar utsatta ytan av våt betong, som skulle förstöra effekten. Pulvret release kan ha konstnärliga egenskaper också, som i fallet med antika utsläpp som ger ett naturligt väderbitna utseende för att öka djupet, mönster och färg, skapar ett mycket övertygande finish.

Om du behöver fylla en överdimensionerad område med en oregelbunden, slumpmässiga mönster, det är ibland lättare att använda stora embossing skinn snarare än konkreta frimärken. Embossing skinn är tunna mattor som kan användas med flytande bond-brytare till texturize stora områden. Mats kommer normalt i storlekar från 3 kvadratmeter (0,28 kvadratmeter) till 25 kvadratmeter (2,32 kvadratmeter). I detta fall injekteringsbruk eller gemensamma linjer måste skära för hand.

Om du redan har en betong eller cement uteplats, veranda, uppfart eller gångväg, men vill uppdatera det, det är ett billigare alternativ till att gräva upp de gamla betong och med det repoured att använda med konkreta frimärken. Istället kan överväga har det återuppstått med hjälp av en stencil cement klass toppning.

En ny yta sprids och en plastbelagd lim stencilen fastställs. En väl färgen appliceras och när stencilen tas bort, den lämnar "grå injekteringsbruk linjer" som om mellan tegel, sten, kakel, eller mönstret som du väljer. Stencil toppning skapar ett stort faux-naturlig look till en bråkdel av kostnaden och samtidigt skapa en bättre, starkare slitstark yta. Denna process kan innebära texturizing och andra efterbehandling tekniker också. Flera schabloner kan användas för att skapa attraktiva mönster. Till exempel kan en pool har ett "rött tegel gräns" med ett omgivande "sten däck. "

Konkreta stämplar finns i en mängd olika mönster och storlekar och kan även skräddarsydda. Ett genomsnittligt pris kan vara $ 100-$ 350 US-dollar, men de kan köra högre. Efterbehandling tekniker kostar också extra. Men konkret stämplar ger ett ekonomiskt alternativ till natursten och förbättra inte bara skönhet utan också värdet på din fastighet. Från färgglatt målade blommor märken för gränserna till emblem, monogram eller sigill familjen, betong frimärken kan säga allt från det personliga till det gamla, från det moderna till det klassiska. Creative eller konservativa, kommer de att öppna ditt hem eller kommersiell egendom till de möjligheter som endast är bunden av din fantasi.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.