Vad är konkreta placerare?

Konkreta placerare är stora, motordrivna transportband utrustad, tunga anläggningsmaskiner. De kan vara antingen inkast transportera betong från en mixer till en smal bildats område eller mycket stort dumprar genomsnitt ungefär 60 fot (18,6 m) bredd som förmedlar ohärdad betong från en mixer och placera den effektivt inom ett stort område.

Hand-förde redskap som marknadsförs och säljs som betong placerare är bättre att konkreta levellers som blad, i genomsnitt omkring 19 inches (48. 3cm) på bredden och är vanligen tillverkade av aluminium eller stål, med en lång trä eller glasfiber handtag bifogas. Bladet på arbetsplatsen slutet av dessa hand utövas betong placerare /levellers ser ut som en isskrapa eller en gummiskrapa.

Den stora, mekaniska, transportband utrustade betong placerare liknar mycket låg vägbana broar. Dessa maskiner är konstruerade för att placera och nivå de konkreta åtgärderna inom hela bredden på en väg med en kombination transportband och tilt-dumpning systemet matas av betongblandningsanläggning lastbilar eller fordon som kan transportera blandningen utan att låta den bota. Dessa transportör-typ placerare används oftast för att bana vägar, motorvägar, landningsbanor, kulvertar och stora parkeringsplatser. Conveyor-typ betong placerare är antingen spåras eller monteras på däck och kan själv-manövrering. Efter det att betongen gjutits, sprida och Jämna av en mekanisk placer kommer arbetare sedan använda handhållna betong placerare /levellers eller andra konkreta verktyg för att utföra alla mindre touch-up uppgifter.

Betong placerare kan också vara små, trumma stil blandare som kan monteras mellan bladet armarna på en front-end loader och framförts på områden som är alltför begränsat för ett transportband-typ placer. Blandaren är motordriven och blandningen trumman kan tippas med hjälp av maskinens hydrauliska system som ger den blandning som skall hällas när önskad och sedan spred sig snabbt och effektivt med en spridare monterad under blandaren. Dessa typer av mekanisk betong placerare skulle användas för att fastställa konkreta uppfarter, uteplatser eller golv för små och medelstora strukturer.

hand utövas betong placer eller Leveler kan användas i ett antal program som t. ex. placering, spridning, utjämning och utjämning av ohärdat eller flytande blandningen. Dessa små konkreta placerare /levellers är användbara för allt från mindre touch-arbeta på stora bana projekt att arbeta konkret i en lokal område. Andra typer av handhållna konkreta verktyg inkluderar mursleven, krattor, edgers, flöten och penslar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.