Vad är ett Warehouse pall?

ett lager pallen är en anordning, som ofta består av i trä, där varor kan staplas, förvaras och transporteras. Det används ofta när man har stora poster eller stora föremål måste flyttas. Pallar kvadratiska eller rektangulära i formen. De är utformade på ett sådant sätt att varor säkert kan hållas under transporten. Detta gör gaffeltruck, pall domkrafter eller annan utrustning för att flytta, hissa eller sänka flera objekt samtidigt.

Lager har ofta en hel del varor som måste staplas och flyttas. Stället för att flytta varje objekt för sig, kan produkterna staplas på ett lager pall. Dessa poster kan sedan flyttas med lastbil, fartyg eller annat sätt och levereras till sin destination. Använda ett lager pall också ger bättre utrymme förvaring. Detta beror på att varor på pallar ibland kan staplas på varandra.

Det är möjligt för vissa pallar för transport av last på över 2000 pounds (ca 908 kg). Ett företag kan använda mått och vikt på sina produkter för att avgöra hur många kan gå på varje lager pall. I stället för att behöva räkna varje enskild låda när de reser eller skicka en leverans, företaget och kunderna kan bara räkna antalet lastpallar. Det är dock möjligt för ett företag att bli lurad på detta sätt. En arbetstagare som vet vad han gör kan stapla pall kort på ett sådant sätt att det ser ut som en full pall.

Ett lager pallar kan göras av flera olika material. Träpallar, till exempel, är ett vanligt val. Måste dock träpallar vara i gott skick när de används. Annars lasten-ibland tusentals pounds-kan bryta pallen och faller på lagerarbetare, orsakar skada. Pallar kan också göras i andra material såsom metall och plast.

Av säkerhetsskäl, både för arbetstagare och artiklar, produkter staplade på lastpallar måste ordnas, särskilt om pallen transporten. Många gånger är dessa objekt som hålls på plats med hjälp av stretch wrap, en stretchig plast som kan fästas kring objekt, hålla dem tillsammans. För att hålla de poster som glider av pall, bör dock wrap placeras runt både föremål och överst på pallen. Andra alternativ för att säkra föremål på pall inkludera band och shrink wrap. Dessa alternativ kan även användas tillsammans för en ännu säkrare pall.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.