Vad är en septiktank Riser?

En slamavskiljare stamledning rör i allmänhet en viss typ av anknytning som läggs till en septisk tank. Denna struktur kan komma åt tanken lättare, och hjälpa till att eliminera eventuella tank lock. Den kan också göra att lokalisera en slamavskiljare lättare. Många byggnadsregleringen koder nu kräver att en stam är en del av septisk enheten.

En septiktank stam brukar specialtillverkad, eftersom det måste passa den exakta måtten på en tank. Sättsteg regel om från sex inches (15,25 cm) till 12 inches (30. 48 cm) i höjd och har en diameter på 12 (30,48 cm) till 24 inches (60,96 cm). Många av dessa sättsteg görs också så att de kan staplas ovanpå varandra. Detta är perfekt om en septiktank är begravd djupt under marken.

Syftet med en stamledning är att öka höjden på septitank locket. Lock är låsta på toppen av en slamavskiljare, och hålls ned av rostfria skruvar. Några morgonpigga kan även omfatta strukturella revben. Detta kan vara användbar i områden där vintern är hård, eftersom revbenen förhindra att det byggs upp av frost, vilket kan förstöra ledningen.

Några av de vanliga material för slamavskiljare stiger innehålla PVC, betong, och polyeten. Konkreta gäster kan vara mycket tung, vilket gör dem svåra att installera. Detta innebär ofta att tunga lyft utrustning behövs för installationen. Dessa stiger upp kan också vara mer benägna att skada och läckage. Ett konkret riser inte heller kan vara mycket estetiskt tilltalande.

En slags septiktank stam är vanligen resistenta mot korrosion som kan orsakas av kemikalier eller jord. Packningar tätning denna typ av slamavskiljare stamledning, vilket gör enheten säkrare. Denna typ av stamledning förhindrar vanligtvis främmande material kommer in i tanken och kan minska risken för att farliga gaser, såsom metan, kommer att läcka från den.

En PVC slamavskiljare riser väger mindre på grund av dess lätta byggmaterial. Denna typ kan vara mycket lättare att installera och kräver mindre ansträngning från arbetstagarna. PVC sättsteg är förseglade ungefär som polyetylen modeller. Detta förhindrar också läckage eller tas av material i septitank.

Septitank gäster kan variera i kostnad. Konkreta sättsteg är oftast det billigaste. Eftersom PVC och modeller polyeten har fler fördelar, kan de bli dyrare. Företag som yrkesmässigt installerar slamavskiljare kan också installera slamavskiljare sättsteg.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.