Vad är en licensierad Plumber?

Oavsett om fastställande av en läckande kran, unclogging ett avlopp eller installera fixturer VVS inom en byggnad, är en licensierad rörmokare med ansvar för olika uppgifter. Rörmokare installera och göra reparationer på VVS-armaturer i både bostäder och andra byggnader. De ser också till att samma fixturer fungera effektivt. En licensierad rörmokare skall vara väl insatt i de lokala byggnormer så att han eller hon kan vidta nödvändiga åtgärder för att utföra reparationer och installationer. Han eller hon behöver veta skälig säkerhets förfaranden för att undvika olyckor när de utför typiska VVS-arbeten.

En person som vill bli en licensierad rörmokare deltar ett community college, karriär skola eller yrkesskola att få utbildning. De flesta skolor kräver att en blivande licensierade rörmokare vara minst 18 år gammal och har en gymnasieexamen eller GED. VVS-eleverna krävs ofta anmäla sig till ett lärlingsprogram som varar mellan fyra och fem år.

Människor som är antagen till en VVS lärlingsprogram tåg under överinseende av en licensierad rörmokare också vidta kurser med anknytning till karriären. Till exempel kommer VVS-studenter klasser att lära dem att läsa ritningar. De kommer att ta matematik kurser och ämnen som rör säkerhet och byggnormer och förordningar.

under ledning av en professionell rörmokare kommer eleverna lära sig att installera och reparera VVS-fixturer. De lär sig också hur man rengör och underhålla den utrustning de använder dagligen. Efter avslutad lärlingstid, de flesta stater kräver att rörmokare klara ett prov för att bli en licensierad rörmokare.

Licensierade rörmokare måste vara rädd för höjder, eftersom de ofta behöver klättra upp för stegar. Rörmokare bör även kunna arbeta i trånga utrymmen, så claustrophobics skulle göra klokt i att undvika en karriär inom VVS. De som blir licensierade rörmokare måste vara beredda att arbeta i en rad olika klimatförhållanden, såsom rörmokare arbetar både inomhus och utomhus. Rörmokare bör vara i god kondition också. Detta eftersom de oftast måste lyfta tung utrustning under hela deras uppgifter.

En licensierad rörmokare är en utbildad yrkesman som är kunnig om installation, underhåll och reparation av VVS-fixturer. Han eller hon måste ha en varierad skicklighet sätta. Inte bara måste rörmokaren vara expert på att ta hand om VVS armaturer, men rörmokaren måste också kan läsa ritningar.

Den som blir en rörmokare skulle kunna tillämpa byggnormer och förordningar. Han eller hon bör också vara bekväm med att utföra matematiska beräkningar. En licensierad rörmokare måste föra utförliga register över avslutade jobb och uppskatta kostnaden för arbetskraft han eller hon ska göra för kunderna. De som vill avancera i denna bana område har möjlighet att öppna sina egna VVS-företag och anställa medarbetare att arbeta för dem.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.