Vad är en laser Tripod?

Vare hängande bilder, installera ett undertak eller kartlägga en byggarbetsplats, kan laser nivåer bidra till att saker är rakt och jämnt. Medan en laser hjälper att se objektet du arbetar med är plant en laser stativ kan man stödja laser och de därför bättre garantera den färdiga produkten. De flesta stativ huvud tillåta laser nivåer för att rotera 360 °, möjliggör roterande laser nivåer som skall användas samt lod hävstänger laser, även kallad överföringar.

laser stativ görs vanligtvis i aluminium, trä eller glasfiber . Som namnet antyder, har varje tre ben som är helt reglerbar. Den nedre delen av stativ benen kan fällas med antingen pekade knapar att hjälpa till med stabilisering i kuperad terräng eller med hårda gummifötter för inomhusbruk. De flesta ben justera med antingen en snabbkoppling klipp eller använda en skärpning bult med en spak eller en ratt. När du tittar att köpa ett stativ, hållbarhet och stabilitet är vanligtvis två viktiga faktorer för att garantera en kvalitet lämplig för den känsliga laser.

Heads på en laser stativ är vanligtvis av två typer: platt eller välvt. Huvudet är det som förenar sig med botten av laser. Huvudet kan vara fast monterade på stativ eller den kan erbjuda en justering som höjer och sänker laser medan stativ förblir stillastående. När en laser är monterad på stativ och justerats, kan en användare se genom enheten för att se den nivå-linjen som med laser.

för inomhusbruk, kan en roterande laser användas med ett stativ att samtidigt täcka ett helt rum. När de monteras och justeras, snurrar laser snabbt som kastar laserljus runt i rummet i en rak linje. Lasern snurrar tillräckligt fort för att göra laserljus verkar vara en fast linje som circumnavigates rummet. Den kraftiga laser stativ är en viktig komponent som vanligen krävs för roterande laser för att fungera korrekt.

En transitering skiljer sig från en grundläggande laser nivå eftersom den erbjuder även VVS-funktionen. Inte bara laser ger en rak linje observation, erbjuder det också ett lod gång en användare tittar igenom enheten. Denna funktion gör det möjligt för ett stativ laser som skall inrättas i tuff terräng utan att behöva oroa dig för stativhuvud sig är nivå. Å andra sidan, när hängande ett undertak det är viktigare att stativhuvud är nivå, särskilt när man använder en roterande laser.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.