Vad är en dedikerad Circuit?

Termen "hängiven krets används på flera olika sätt. Vanligtvis används det i referens till en telefon eller linje eller till en krets. I båda fallen är tanken att en särskild krets är en krets som avsatts för en särskild användning, ofta med innebörden att används är antingen känslig karaktär eller mycket krävande, vilket gör det nödvändigt att isolera kretsen används. Sådana kretsar kräva extra uppmärksamhet och omsorg under installationen fasen så att de är korrekt installerade för användningen de är avsedda för.

I elektriska ledningar, är en dedikerad krets en krets som inrättats med egen brytare och är avsedd för ett enda användningsområde. I vissa fall kan ett kärl kopplas till kretsen så att den kan anslutas till en apparat som en spis eller ett kylskåp. I andra fall kan en apparat kopplas direkt in i kretsen, som oftast är inloggad med elektrisk varmvattenberedare.

Denna typ av särskild krets syftar till att säkerställa att kretsen användas för att driva en apparat kommer inte att överbelastad. Elektriska apparater kan suga upp en hel del energi, och kör flera apparater till samma krets eller lastning flera mindre objekt på en krets som används för att driva en apparat kan vara farligt. Om till exempel en spis och en hårtork drivs på samma krets, kommer kretsen blåsa förmodligen på grund av den höga efterfrågan på energi. Således är en dedikerad krets användas för att säkerställa att leveranser av makt är oavbruten och att körförhållandena förbli säkra.

Telefon företag använder dedikerade kretsar, även känd som hyrda förbindelser, för att ge ett direkt hård anslutning för en specifikt syfte. Hyrda förbindelser används ofta för data linjer, och några skryta mycket hög överföringshastighet eftersom de inte används till något annat. En särskild krets kan också användas för en telefonlinje. Kretsen kan delas in i utformningen av en telefon utbyte, eller etablerade i form av en fast direkt samband mellan två punkter.

Denna typ av särskild krets kan vara ganska kostsamt, eftersom det är kostsamt för telefonen bolag att fungera. Som ett resultat, är det framför allt ses i användning i stora företag, forskningsinstitutioner och institutioner som behöver säkra eller särskilda linjer för att fungera. Det är också möjligt att ha flera hyrda förbindelser, som kan vara nödvändiga för en stor institution hanterar en mycket tung belastning.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.