Vad är en Rip Claw Hammer?

En reva klo hammare är en typ av klo hammare som har utformats särskilt för användning i utformningen och krusning. Denna typ av hammare utförs ofta av professionella byggnadsarbetare, tillsammans med andra stilar klons hammare, och vissa tycker om att hålla en reva klo hammare runt huset för allvarliga strukturåtgärder. Många järnhandeln lager denna typ av klo hammare, och den kan även beställas direkt från en tillverkare eller maskinvara leverantör.

Claw hammare är dubbelkanyl hammare med en T-form i profil. Ena sidan av T har ett tillplattat huvud för hamring, medan den andra sidan har en krökt klo som kan användas för uppgifter som att dra ut spikar och slita brädor isär. I en klassisk klo hammarens klo är djupt böjd, att göra det lättare att dra ut spikar. I en reva klo hammare, även känd som en rak klo hammare är klo mycket plattare, för att underlätta fasthållning hammaren mellan styrelser och andra material för att rippa isär saker.

En mängd olika material kan användas för att göra rippa klo hammare. Huvudet är vanligen tillverkade av metall, för vikt och styrka, men handtaget får göras från trä, glasfiber eller metaller som titan. Många inkluderar stötdämpare som är utformad för att fördela chocken av hammarslag så att människor inte skadas när du använder hammaren, tillsammans med mjuka handtag för att göra hammaren mer bekväm att använda.

Rak klo hammare finns i olika storlekar, från små versioner avsedda för träbearbetning till överdimensionerade hammare används främst vid rivning. Några exempel på ett sätt som en reva klo hammare kan användas är: strippa linoleum från ett golv, dra brädor isär, och ta bort sheetrock och annat väggelement material. Hammaren huvud kan användas för ett sortiment av hamring uppgifter, allt från att få spikar i att lossnar en styrelse så att klon kan monteras inne att dra styrelsen helt borta.

När man väljer en rip klo hammare, lönar det sig att gå till järnhandeln och faktiskt Heft en, för att se hur vikt och balans känsla. Hammaren ska känna sig bekväma, med en enkel sving, och det borde inte vara så tung att den orsakar påfrestningar. Om en kompis har en reva klo hammare, kan den också be honom eller henne om det är möjligt att "provköra" hammaren på ett projekt för att se hur det känns under själva arbetet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.