Vad är en EXPANDERBULT?

En utvidgning bult består av en bult, mutter, och bly hylsa som expanderar vid åtdragning. Dessa bultar ankare i material som inte tillåter tillförlitlig tråd bildas, såsom betong, tegel, och liknande. Även om liknande koncept som spik-i ankare med expanderande nylon ärmar, är expansionen bultar som används i tunga applikationer som säkra bänkar och stadion sittplatser. Det finns flera olika konfigurationer.

I bult-bly ärm-koniska mutter konfiguration, en avsmalnande mutter vilar i en ledande ärm. Hela denna del sätts in i ett förborrat hål. Regeln införs därefter, och när fast den koniska muttern dras mot att chefen för bult, orsakar leda hylsan att expandera.

En annan konfiguration är bult-bly ärm-metal kon ndash , mutter . I denna typ, en metall kon och ärm vila på bulten montering. När bulten dras åt, styrkor trycket metallen konen i spetsen ärmen och denna expansion säkrar bulten på plats. Koniska bult-bly ärm-metall kon-nut konfiguration, men liknande tidigare församling, bygger på en konisk skruv huvud-inte en mutter-att medföra att leda hylsan att expandera.

leda ärmen är den gemensamma faktorn som förbinder de olika typer av konfigurationer expansion bult. Bly är formbara, så den lätt fyller det borrats utrymme där den är inställd. Dessutom, på grund ledningen ärm, expansion bultar möjliggör minimal risk för sprickbildning eller splittra förankra materialet eftersom expansion bultar inte förlita sig på enstaka fästpunkterna. Risken för utdragbara eller strippa också minskas med bly ärmar.

Beroende på bulten diameter och de material i vilka bultar testas, expansion bultar under. 5 inches (12,7 mm) kan graderas med tonnage. Specifikationer kan hittas på EXPANDERBULT förpackningar och korrekta toleranser bör väljas utifrån användning och risken för korrosion. Om det finns en hög sannolikhet för fortsatt exponering för vatten, kadmium, en grupp-12 övergångsmetaller med liknande rostskyddande egenskaper zink, kan läggas till stöd utbyggnad bulten motstånd mot fukt.

I Förenta staterna, American National Standards Institute (ANSI) uppdrag, bland annat standard och metriska storlekar och typer driva-spår, hex, dubbel-hex etc. - De bearbetade komponenterna. Olika storlekar och typer köra av församlingar EXPANDERBULT finns för att passa alla behov. Expansion bultar och deras icke-bly komponenter är tillverkade av stål och är klädd enligt American Society for Testing och Materials (ASTM) standarder och specifikationer.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.