Vad är en Carpenters Pencil?

En snickares penna är en av de äldsta pennor som finns. I själva verket var en 17. Århundrade snickares penna finns i ett tyskt hus som gjorts i samma århundrade, troligast att en av hemmets byggare. Faber-Castell, en av de mest framstående blyertspenna göra företagen äger det som en del av ett historiskt penna samling. Liksom många Carpenters pennor idag, detta är 300-400 år gamla penna platt,

en avgörande fördel om du inte vill att din penna till rullar av bordet.

Vanligtvis är den moderna snickarens penna sexkantiga, och bly (grafit) är mycket svårare än genomsnittet skolan penna. Som tidigare nämnts, på de platta sidorna istället för den runda sidan ses som en fördel i snickeri, eftersom det är lättare att hålla pennan försvinner från plana ytor som bord och clipboards. För att förvirra frågor Men det finns runda timmermannens pennor, som ibland kallas jumbo pennor, som ibland används av barn. Vanligtvis när jumbo pennor är avsedda för barn, de har mjukare leder, oftast en # 2 styrka. Den genomsnittliga Carpenters penna har i allmänhet en # 3 styrka, vilket innebär att du måste trycka hårdare på resultat.

Dessa speciella pennor tenderar att vara tjockare, även när de inte är jumbo storlek, än genomsnittet penna. De är också starkare, och ledningen är inte så troligt att bryta. Oftast snickare skärpt bara dem med en kniv, men nu kan du köpa speciella pennvässare för dem. En sann snickare penna kommer inte att skärpa bra i en standard bryne. Den extra tjockleken ökar hållbarhet penna, och gör det ganska troligt att överleva i en hektisk konstruktion atmosfär, eller när de placeras med tunga verktyg i en verktygsväska.

Människor i byggbranschen använda snickares pennor för att markera saker som trä som behöver sänkas, naglar som behöver ställas, eller där anläggningar kommer att gå. I allmänhet har dessa pennor inte suddgummin, men du kan hitta några runda former som gör det. Det är oklart varför så få av dessa pennor har suddgummin. De uppfanns före användning av sudd på pennor, som allmänt tros ha första inträffade i slutet av 18. Århundradet, och utseendet på suddgummin på blyertspennor var inte vanligt fram till mitten av 19th Century.

Det kan vara möjligt att inte lägga ett radergummi till en snickares penna bara följer en tradition sedan länge. Vissa snickare får bära en platt radergummit med dem om de behöver för att radera, men vanligtvis människor borde vara tillräckligt noggranna att de inte måste radera, och dessutom skulle varje liten skalstreck på virke kommer sannolikt inte att ses en gång något byggs är klar, målade eller lackade. Om virket skall ligga bar, finns några märkningar placeras så att de inte kommer att ses från utsidan av den byggda sak. Trägolv som är markerat till exempel normalt skulle placeras med märkningen nedåt för att slippa se sådana märken.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.