Vad är en Bindande Machine?

En bindande maskin är en anordning används för att säkra papper tillsammans. Det är en relativt vanlig del av utrustningen som används i kontor och skolor. Företag som erbjuder kopiering tjänster kommer sannolikt också ha bindande maskiner. Beroende på företaget, självbetjäning bindande maskiner kan vara tillgängliga direkt bredvid kopiator maskiner för allmänt bruk.

Bindande maskiner finns i både manuella och elektriska stilar. Om du bara har ett fåtal projekt som kräver bindande, eller objekt till att vara bunden är bara några sidor, sedan en manuell bindande maskin kan vara rätt val. Men i en situation där du har en stor mängd material vara bunden eller ditt projekt är ganska utförliga, är det mer rimligt att gå med en elektrisk version.

Använda ett bindande maskin är relativt enkel. Du placerar några ark i enheten, vänster sida upp. Om maskinen är en manuell typ, dra dig sedan ner på en hävstång för att stansa hål i papperet. Med en elektrisk modell, trycker ner dig på en fotpedal för att utföra samma åtgärd.

När hålen har stansas i tidningen, är nästa del av förfarandet för att använda ett bindande maskin för att säkra papper. Ett populärt val för denna funktion är att använda plast kam bindande. Denna form av bindning är billiga och kan återanvändas. Plastkam bindande innebär stansning 19 hål i en standard pappersark. Längre plastkam bindande ringar finns för användning med status som juridisk-stora dokument.

plastkam bindande ringar finns i ett antal bredder för att rymma upp till 425 sidor i taget. När du har valt den rätta för jobbet i fråga, position du den på bindande maskinen och sprida ringar öppen. Maskinen kommer att hålla dem öppna när du placerar stansade hålen på spolar. När du har placerat alla sidor på den plastkam bindande spolar använder du en hävstång för att stänga rullar och ditt projekt är bundet och redo att gå.

När du vill ha en mer proffsiga alternativ för bindande dokument, kan du överväga att använda en dubbel loop tråd med bindande maskinen. Denna typ av bindning finns i 2:01 eller 3:1. Denna typ av bindning gör det lättare för bundna dokument ligga plant, vilket kan vara önskvärt för handböcker eller kokböcker.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.