Vad är borrhammare?

Det bästa sättet att lära sig vad en slagborr är skulle vara att lära sig olika användningsområden för roterande hammare. Borrhammare har funnits i flera år och har bara förbättrats med tiden. Det vanligaste användningsområdet för borrhammare är borrning i betong, eller något så hårt som betong. Borrhammaren ser ut som en stor borr och det anses vara i kategorin detta verktyg. Det är dock kallas en hammare eftersom den rör den roterande lite in och ut i snabb hastighet för att bryta upp de konkreta medan borrning genom det. När husen är skadade av termiter, kommer termit teknikern använda en slagborr för att borra igenom plattan för att pumpa höger kemiska nedanför botten av plattan att döda termiter. Men de används för mycket mer än bara skadedjursbekämpning.

När konkreta behov förstärkning kommer borrhammare att användas för att borra hål så att de kan lägga armeringsjärn. Rivning starter kommer att använda dem för att strategiskt placera avgifter att implodera en byggnad eller för att flytta en viss mängd sten från en bergssida. Eftersom du kan köpa nästan alla typer av lite för det här verktyget blir det en mångsidig utrustning. Till exempel, ett tillbehör för detta verktyg ser ut som en spade. När borrhammare motorn är påslagen, den in och ut rörelse kommer att ge dig samma funktion som att kliva på kanten av en spade för att gräva ett hål. Medan tillbehör är inte lika stor som vanligt skyfflar, kommer de att ta bort smuts eller lera om från ett område som inte tillåter en vanlig storlek spade.

Borrhammare också kallas roterande övningar eftersom de kan kopplas fram och tillbaka från borra till hammaren. Borrhammaren, med ett handtag som sticker ut ur sidan för ett fastare grepp, är ett bra verktyg när man arbetar över huvudet. Föreställ borra ett hål i en betongplatta över huvudet och allt du har är en star-stämjärn och en hammare. För er som är obekanta med den star-mejsel, de är känd som en knoge-buster som saknas i slutet av mejsel med hammaren var ganska vanligt. Rörelsen att hammaren alternativet ger producerar mer än ett tusen slag per minut. Det är en mycket ström när du håller i slutet av den och du försöker penetrera mycket hård betong.

Sunt förnuft säger oss, även om vi aldrig har använt borrhammare förut, att det kommer att finnas en hel del vibrationer som händer när du använder den. Eftersom det rör sig in och ut samtidigt som den roterar i betongen finns alltid risken för att borren slående något mycket hårt och stoppa rörelsen hos bit omedelbart. Detta kan orsaka skador på handlederna, som borrskäret blir fast men motorn av borrhammaren är fortfarande roterar. Därför är det starkt rekommenderas att du grepp i maskinen ordentligt innan du påbörjar borrning processen. Därför kommer första gången användaren vill hantera borrhammaren medan den är på att se hur det är. Kom ihåg att ha ett bra par arbetshandskar för att förhindra blåsor.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.