Vad är Post Hole Diggers?

En grävare post hål är ett verktyg för att snabbt och effektivt gräva hål som är små till måttligt storlek för olika landskap, jordbruk och andra praktiska tillämpningar. Post hål grävare är användbara för att gräva flera hål, såsom stängselstolpar, och hål där tunga utrustningen är för stor att använda och spadar skulle kräva alltför stort arbete. Även om det finns en mängd verktyg, inklusive några skruvar, som faller under kategorin för den tjänst hål grävare, de är antingen manuellt eller hydrauliskt drivna.

En handkraft post hål grävare har två handtag att varje påminner om handtaget till en spade. Vid slutet av varje handtag är en böjd, blad-liknande huvud. Genom att köra grävare efter hålet i marken och sedan skilja handtagen, den motsatta huvuden möts, med insamling av smuts som ska tas bort för att skapa ett hål. Ett inlägg hål grävmaskin är mycket snabbare och mer exakt än en spade för någon med skicklighet och styrka. En handkraft post hål grävmaskin är anpassade för olika trädgårdsanläggningar och användningsområden hem.

är en hydraulisk post hål grävare utformats för större tillämpningar som med jordbruk. Även om vissa är fristående, det finns en mängd olika guldgrävarna post hålet och skruvar avsedda för montering av utrustning. En tre-punkt efter hål grävmaskin är ett exempel på en hydrauliskt driven post hål grävare eller skruv som fäster vid en traktor.

storlekar och funktioner i ett inlägg hål grävare kommer att variera mycket beroende på deras avsedda användningen. En glödlampa planter är den minsta exempel på en tjänst hål grävare. Designad mycket likhet med handkraft grävare post hålet, en glödlampa planter fungerar också på samma sätt och görs för att skapa många små hål snabbt för våren och hösten glödlampa plantering. De större, hydrauliskt post hål grävare som fäster på utrustning också ha olika funktioner för att passa en rad olika syften.

Kostnaden för att köpa en grävare post hålet varierar beroende på storlek och funktionalitet och kan omfatta allt från så lite som $ 5,00 US-dollar till flera tusen dollar. Post hål grävare är också ett verktyg som kan hyras från verktyg uthyrning och hem butiker förbättring för de som bara har ett tillfälligt behov av ett.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.