Vad är Pneumatiska klippverktyg?

Pneumatiska klippverktyg är filial fräsar som drivs med komprimerad luft som färdas genom en luftslang är ansluten till en motordriven kompressor. Olika storlekar cutter huvuden kan oftast knytas till pneumatiska klippverktyg att klippa olika tjocklekar av filialer. Vingårdar och fruktträdgårdar de industrier högst sannolikt använder pneumatiska fräsar eftersom många beskärningssnitt kan göras i mindre områden eller upp och ner rader av grödor. Förlängning eller teleskopiskt handtag låta saxen huvuden för att nå upp till 18 fot (5 meter) eller mer.

Den största fördelen till odlare som använder pneumatiska klippverktyg över elektriska och manuella fräsar är hastighet. Men mindre odlare ogillar ibland buller och storleken på stora motorer och hitta transporterar batteriet för elektroniska klippverktyg i en fanny packe till vara lättare än släpar runt den stora kompressorn och lång luftslang användas med pneumatiska klippverktyg. Medan elektronisk väg att beskära kan arbeta för dem med mindre areal, många odlare med stor areal föredrar fortfarande hur enkelt och snabbt av pneumatiska snips kopplad till en kraftfull kompressor.

Säkerhet är en viktig fråga med luftfyllda klippverktyg, eftersom många pneumatiska klippverktyg är utformade för att omedelbart lägga ned vid kontakt. Därför är ett finger som kommer i vägen för saxen del precis som sannolikt kommer att minska som en filial. En kapning åtgärder som bättre kan kontrolleras av användaren skulle vara mycket säkrare. Många elektroniska och manuella stamkvistare är säkrare att använda än många pneumatiska klippverktyg.

Men många stora odlare se pneumatiska klippverktyg som det enklaste och mest lätt sätt att klippa bort träd lemmar som de tycker att det tar mycket mindre tid än vad det gör med andra beskärning metoder. Eftersom tid är pengar när det gäller affärer, dessa odlare hittar med hjälp pneumatisk klippverktyg mer lönsamt för den tid de sparar mer än manuella och elektroniska metoder. Vissa odlare hävdar en ökning av produktionen med så mycket som 40 eller 50 procent efter byte till pneumatiska beskärning system.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.