Vad är Personal Baskets?

Personal korgar är stadiga lyft behållare som är utformad för att hålla en eller flera personer som de lyfts till en arbetsplats. Du kanske har sett en personal korg som används av telefonen eller Electric Company, där de ofta används för att komma åt olika linjer och stolpar verktyg som kan behöva repareras, men dessa verktyg har många fler användningsområden också. Flera tillverkare runt om i världen inriktad på produktion och försäljning av personal korgar, både direkt till företag som använder dem och till företag som integreras i sin utrustning.

En typisk personal korg kan se ut ungefär som en korg, även om det givetvis är tillverkad av mycket kraftigare material. Många länder har särskilda lagar som syftar till att standardisera personal korgar, göra dem säkrare och enklare att använda. Om du råkar vara på marknaden för en personal lyft korg, kanske du vill kolla om de lokala myndigheterna att ta reda på gällande lagar, vilket säkerställer att du köper en korg som är upp till koden.

sidor av en personal korg är ofta gjorda av gitter eller nät, även fast sidorna är inte ovanlig, och golvet är i allmänhet fast och texturerade att ge gott om dragning för arbetstagare. Enligt lag i de flesta regioner, rälsen på en personal korg måste vara hög, så att människor inte faller ut, och det måste finnas en bar som man kan klämma in med en säkerhetssele. Baren eller port som flyttas in korgen bör också fullt låsbara, och det bör finnas en stängningsbar verktyg korg för folk att sätta verktyg och utrustning på när de lyfts på plats.

Personal korgar vanligen har små uppgifter plack uppgift om den utrustning de är avsedda att arbeta med, som kranar, vinschar, eller hissar, och dessa tavlor ange även viktbelastning och rekommenderade beläggningen. Det är viktigt att uppmärksamma dessa rekommendationer, av uppenbara säkerhetsskäl och det är också en god idé att balansera lasten på en personal korg noggrant för att se till att människor och föremål inte glida eller blir obalanserade när de lyfts.

Att arbeta i en personal korg kan vara hotfull, och lite intensiv, eftersom dessa arbetsplatser verktyg är utformade för att lyfta människor till höga höjder i en mängd olika villkor. Arbetstagare får oftast specialiserad utbildning som gör att de trivs i hög utrymmen, och de får vidareutbildning om personalen korgar så att de kan arbeta i dem säkert. Det är också en bra idé att kontrollera utrustning som personal korgar regelbundet för att säkerställa att den är i gott skick.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.