Vad är Optisk vändkors?

Optiska vändkors används i många stora företag och företag. De har många olika fördelar jämfört med traditionella vändkors system eller kortsystem inträde. Den sofistikerade teknik som används i optiska vändkors inbegriper många sensorer som innehåller en matris för upptäckt balkar. Bjälkarna upptäcka varje gång en person passerar genom vändkors. Optiska vändkors sensorer är också placerade på mycket låga nivåer för att avskräcka människor från att krypa genom vändkors illegalt.

Det finns många sätt en obehörig person kan passera genom ett system för inresa obemärkt. Ett vanligt sätt är tailgating, som uppstår när en person följer på varandra i en byggnad efter den första personen har använt sitt ID-kort för att öppna dörren. Användning av optiska vändkors kan eliminera denna praxis. Om någon kommer in utan att använda ett giltigt ID-kort, då ett larm kommer att varna säkerhetspersonal.

balkar i optisk vändkors kan övervaka det antal människor in i en byggnad med hjälp av ett kort, en person system. Om fler än en person bryter strålen efter ett ID-kort presenteras, så kommer systemet varsel. Optisk vändkors ett extremt användbart system för byggnader med en hög grad av människor till och från. De är också användbara för att övervaka hur många människor är i the byggnaden varje given tidpunkt i händelse av en nödutrymning.

Till skillnad från gamla ID-card system, optiska vändkors have många olika programmerbara alternativ. De kan ställas in för både inkommande och utgående trafik med hjälp av kort tillgång i båda riktningar. De snabba också upp posten processen, dörren eller vändkors behöver inte stängas att låta en annan komma in. Så länge kortet är presenterad kan en person gå in. Upp till 40 personer en minut kan tillåtas genom tillgång med hjälp av optiska vändkors.

Optisk vändkors ett utmärkt alternativ om du vill att lobbyn för att ha en öppen planlösning utseende. De kan vara elegant och diskret, och de bör även eliminera behovet av dörr personal. De projicera en bild av skydd och säkerhet, men inte förringa det estetiska i inredningen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.