Vad är Hydraulisk Skärning?

Hydrauliska saxar används i hög tillverka volymer metall operationer som kräver förmåga att snabbt och exakt snitt och lakan värdering av metall. Hydrauliska saxar, i motsats till deras namn, se ingenting alls som sax. I stället är den klippaggregat inneslutna i en stor fristående enhet som kan så mycket som tio meter hög och 16 fot lång. Flera uppsättningar vassa knivar inne i hydrauliska sax klippa till den metall som specifikationen av operatören, medan stödet armar stabilisera metallen som den minskar.

Hydrauliska saxar gynnas av hög intensitet metalltillverkning eftersom de är snabba, tysta, och som kan arbeta kontinuerligt. Hydrauliska saxar rymmer en mängd storlekar av plåt, beroende på tillverkare och modell. Många kan skära igenom upp till en tum av metall och används även i rivning för att skära sönder metall i mer hanterbara delar för återvinning. De flesta hydrauliska saxar är konstruerade för över golv installation och behöver inte byggas in i fabriken, vilket innebär att de också kan flyttas runt som produktionslinje behov förändras.

metall som skall skära sätts in i hydrauliska sax och hålls på plats med klämmor så att den inte ändra sig under styckningen. Om en 90 ° skära krävs, kommer en Vinkelanslag eller motoranslag utnyttjas för att säkerställa en jämn, slät klippa. Ett litet burr kan bildas av kanten på bladet, som kan slipas. Användare av hydrauliska saxar bör vara medveten dock att små märken kan lämnas av bladen och hålla klämmor, och att de kompenserar detta.

Liksom alla tung utrustning kan hydrauliska saxar vara farliga när de används felaktigt eller felaktigt underhåll, även om klippning systemet finns inuti enheten och från oavsiktlig räckhåll för användarens extremiteter. Det är viktigt att bladen är fortfarande skarp för att förebygga Avklipp och att maximera effektiviteten, och att alla rörliga delar hålls väl oljad och ren. Förutom kontroll av det elektriska systemet ofta, bör användarna se till att hålla nivåerna av hydraulvätska till tillverkarens specifikationer för att undvika personskador eller skador på maskinen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.