Vad är Historisk renovering?

Historisk renovering är en renovering av en struktur som är utformad för att respektera, bevara och återställa dess historiska karaktär. I fråga om en struktur som inte har väsentligt ändrats sedan den byggdes, historiska renovering kan fokusera på rehabilitering för att anpassa strukturen till dess ursprungliga skick storhetstid. Strukturer som har ändrats kan behöva mer omfattande arbete för att vända ändringar, avgöra vilka delar av konstruktionen har förändrats eller förstörts och återställa strukturen.

Vanligen är specialister konsulteras för att övervaka en historisk renovering. Dessa specialister för arkitekter och entreprenörer som är bekanta med byggnader från samma period, så att de kan härma byggteknik som används när strukturen byggdes. Vissa människor sikta på en mycket hög nivå av autenticitet, att försöka reproducera historiskt material och tekniker så mycket som möjligt, medan andra gör historiska renoveringar är villiga att använda modern teknik så länge de inte äventyrar den historiska karaktären av strukturen. Modernisering kan omfatta installation eller byter elektriska system, införa en effektivare värmesystem, med hjälp av energieffektiva glas i vintage fönsterkarmar, och så vidare.

Att göra en historisk renovering kan vara svårt, eftersom det krävs att man löser ett många olika behov. Inom områden som historiskt bevarande distrikt, kan människor behöver även för att följa lokala statstjänstemän medan de gör sin renovering. Till exempel kan den yttre färgen behöver matcha en lista över godkända historiska färger, eller utsidan av strukturen kan behöva vara oförändrade, vilket innebär att tillägg, kan förändringarna i färg färg och så vidare inte göras.

Det första steget i en historisk renovering innefattar undersökning struktur för att avgöra vad som behöver renoveras, funderar över hur strukturen kommer att användas och hur det skulle ha sett ut från början. Det är vanligt för människor att göra en del forskning om strukturen att lära sig om sin historia, söker särskilt för gamla fotografier, planritningar och annan dokumentation som kan användas i en historisk renovering bo sanna till historien. Under besiktningen kan alternativ och tekniker renovering diskuteras så att ett plan kan utvecklas.

Den historiska renovering kan omfatta inköp av bärgas och replika material från regionen, samt samråd med konstruktörer som kan bekräfta att strukturen är säker eller utfärda rekommendationer för mötet byggnaden och säkerhet koden utan att äventyra den historiska Konstruktionens. I många regioner, särskilt fint exempel på historiska renovering får erkännas med mendationer från den lokala eller regionala regeringen, vilket kan omfatta en plakett utanför strukturen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.