Vad är Gips Corner Bead?

En pärla drywall hörn är en byggnad som används som en del av drywall slutbehandling. Den är tillverkad av en tunn remsa av vinyl eller aluminium som är böjd i 90 graders vinkel. Hörnet pärla har en serie små hål i dess yta som hjälper den obligation med gemensam förening eller Spackle ® under installationen. Detta material finns i standard längder mellan 8-12 meter (från 2,4 till 3,7 m), med de båda sidorna mätning från 1 inches (25,4 mm) till 1,75 inches (44,5 mm) i bredd.

drywall hörnet pärla används för att skapa en slät yta utan skarvar längs drywall hörn och korsningar. Det stärker även Gips och förhindrar bucklor, repor och andra tecken på skador. Finisher kan använda en gipsvägg hörn pärla på en mängd olika tillämpningar. Dessa enheter används ofta på både i och utanför muren hörn, längs omkretsen på taket och runt dörröppningar eller valv.

För att installera en pärla drywall hörn skall en hänga först och tejpa drywall som vanligt. Som gemensam förening läggs till varje söm är det också appliceras i ett tunt lager runt hörn och korsningar. Även om föreningen fortfarande är våt, ett hörn pärla trycks tätt över hörnen och lämnas att torka. För att bibehålla en sömlös blick, en enda längd av material skall användas i varje hörn. Med hjälp av två kortare längder för att täcka de hörnet vanligen resultera i en synlig fog.

Gips finisher har ett antal olika typer av hörn pärlor att välja bland beroende på tillämpning. Den traditionella drywall hörnet pärla används på insidan och utsidan hörn att träffas på en 90 graders vinkel. Hörn att sammanträda på udda-storlek vinklar kräver användning av justerbara drywall kulor, som vanligtvis expandera från 70 till 150 grader. Väggar utsatta för höga nivåer av missbruk kan kräva extra stor hörnet pärlor, som utvidgat sidor för att skydda ett större område.

Det finns också ett antal specialitet enheter som finns tillgängliga för mer avancerade tillämpningar. Ett valv drywall hörnet pärla används för att konstruera valv och andra krökta ytor. Ena sidan av pärla flikar att installatörer att spänna det runt en kurva vid behov. Archway pärlor kan användas på både inre och yttre hörn eller korsningar. En skumma coat pärla används för gipsskivor eller program stuck, och har större hål i sin yta att hålla en större mängd murbruk eller lim.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.