Vad är Freight Forwarding?

spedition är en tjänst som används av företag som handlar med internationella eller multinationella import och export. Även om speditören inte faktiskt flytta gods själv fungerar den som en mellanhand mellan klienten och olika transporttjänster. Att skicka varor från en internationell destination till en annan kan innebära en mängd olika bärare, krav och lagligheten. En spedition tjänst hanterar stora logistiken för detta arbete för kunden, befriar vad som annars skulle vara en väldig belastning.

spedition tjänster garanterar att produkterna kommer att få till rätt destination genom en överenskommen tidpunkt, och i gott skick. Den spedition tjänsten utnyttjar etablerade relationer med transportörer av alla slag, från flyg fraktfartyg och företag lastbilstransporter, till järnväg fraktfartyg och liner havet. Spedition tjänster förhandla fram bästa möjliga pris för att flytta produkten längs den billigaste genom att arbeta ut olika anbud och välja det som bäst balanserar hastighet, kostnad och tillförlitlighet.

En spedition tjänst ger i allmänhet en eller flera uppskattningar till kunden tillsammans med advisement vid behov. Överväganden resonemang priset kommer att finnas från ursprung och destination för särskilda krav, som kylning eller till exempel transport av potentiellt farliga material. Förutsatt att kunden accepterar skotarens bud är frakt förberedde sig för sjöfarten. Den spedition tjänsten utför då på att anordna transporten från ursprungsplatsen till destinationen.

En av de många fördelarna med att använda spedition är att den hanterar sidotjänster som är en del av den internationella sjöfarten. Försäkringar och tullhandlingar och clearance är några exempel. Som en consolidator kan en spedition tjänst ger också icke-opererar common carrier (NVOCC) dokumentation, eller konossement. Lagerhållning, riskbedömning och riskhantering, samt metoder för internationella betalningar är också vanligt att kunden av spedition tjänsten.

En bra service spedition kan spara kunden outsägligt tid och potentiella huvudvärk samtidigt som tillförlitlig transport av produkter till konkurrenskraftiga priser. En spedition tjänst är en tillgång för nästan alla företag som handlar med internationell transport av gods, och är särskilt användbart när interna resurser inte bevandrad i den internationella sjöfarten förfaranden.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.