Vad är Calendared gummi?

Calendared gummi är en del av vardagen, även om du kanske inte vet vad det är. Calendared gummi görs genom att dra gummi genom det lilla utrymmet mellan två valsar. Den extrema tryck utgör gummi till ark. Calendared gummi kan även göras med stål eller tyg, skapa ett kompositmaterial.

Att se ett primärt sätt calendared gummi påverkar ditt liv, ta av dig skorna och vänd dem. Yttersulan, med sin gummi slitbanan, är mest sannolikt calendared gummi. I sko-processen, är yttersulor gjorda i hela ark. Gummit är först gå igenom smidigt valsar som plattar det så att det kan användas som yttersidorna, och sedan ett texturerat rulle som avtryck i däckmönstret och alla tillverkarens varumärken. När kalender är avslutad, är yttersulor klipps av gummiduk som-precis som att skära kakor från färska platta degen.

Ett annat sätt calendared gummi förbättrar ditt liv är genom att tillhandahålla transport: bilens däck är tillverkade av calendared gummi. Du kanske inte vet det, men dina däck har stålband i gummi som hjälper ger dem deras form och styrka. Den stålband komma in i gummit genom processen kalender: den stålband bedrivs i rullarna med gummi på båda sidor. Det extra trycket att rullarna kommer ut på stål och gummi gör att gummit för att binda till järn.

Calendared gummi kan även innehålla andra material än stål. Till exempel är calendared gummi ibland med tyg i den. Liksom i däcket utan omvägar, är det gummi placerade på vardera sidan av tyget, och de tre skikten är löper genom rullarna tillsammans. Precis som med däck gummi, de extrema tryck av kalender processen göra att gummi band med tyg.

Även dina hjältar lita på calendared gummi för att ge dem deras "superkrafter"-calendared gummi används att göra starka, brandsäkra stövlar som brandmän slitage. Som ni ser, calendared gummi berör ditt liv på många sätt, oavsett om du inser det eller inte.

kalender process används för att göra andra saker än calendared gummi. Till exempel är papper calendared för att ge det en jämn yta. Beläggningen används på papper och den mängd kalender papperet går igenom avgöra om den färdiga produkten har en matt eller blankt utseende. För en grövre look, kan papper lämnas uncalendared.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.