Kan du återvinna Neopren?

Neopren är en typ av syntetiskt gummi även känd som polykloropren. DuPont är uppfinnaren av neopren, som är det varumärke denna gummi som används i våtdräkter, arbetshandskar, som elektriskt isoleringsmaterial och ett stort antal andra kommersiella och industriella applikationer. Den finns avhjälpas och ohärdat och kan vara mjuk eller hård. Medan neopren är i stor utsträckning, det kan faktiskt återvinnas-ett välkommet sakfråga i ett miljömedvetet samhälle.

Precis som vissa andra typer av gummi, återvinns neopren används i en mängd olika produkter från skor till golf huvud täcker till iPod och laptop ärm. Neopren återvinns som andra produkter och många avfallshantering företag hantering erbjuda gummi återvinning tjänster till industri-och tillverkande företag.

Vanligtvis när neoprene återvinns att skapa nya produkter är det blandas med andra typer av syntetgummi. Egenskaperna hos neopren, inklusive dess hållbarhet, egenskaper isolering och motståndskraft mot olja, är ett idealiskt ämne för ett antal användningsområden. Av en blandning av återvunnet gummi produkter på nya produkter, avfall minimeras och kostnaderna sänks också.

Några av de mer populära användningsområden för neopren omfattar medicinsk bindor och hängslen, atletiskt inläggssulor sko, handskar arbete och stövlar, elektronisk beskyddare anordning, våtdräkter, och fordonsindustrin packningar och trampdynor. Om kläder och medicinsk stöder berörs, kan vissa människor har en hud-känslig reaktion på neopren, men andas, vattentäta egenskaper gör den idealisk för många medicinska tillämpningar.

Neopren är också återvinns till ark av gummi och neopren tyg, som säljs av varvet precis som andra tyger och kan klippas och sys. Lakan och tyger är tillverkade i olika tjocklekar och vikter för olika tillämpningar. Antalet produkter som tillverkats av återvunnet neopren och andra syntetiskt gummi är nästan oändliga. Sidan av de mer populära användningsområden, kan du också köpa hantlar och annan träningsutrustning samt totes vin och hattar tillverkade av återvunnet gummi produkter.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.