Vad som är mindre än Truckload?

Mindre än lastbil är en tjänst erbjuds av många gods och företag lastbilstransporter för företag som bara behöver en liten transport av levererade varor. I stället används en hel lastbil eller stort transporten allt utrymme i en traktor trailer. En mindre än lastbil transport levereras med olika andra sändningar och är vanligen inte levereras direkt till en destination som fullvärdiga lastbilar är.

Mindre än lastbil transporterna ordnas så att föraren av traktorn släpvagn plockar upp transporten längs en kort sträcka och tar den tillbaka till terminalen, där det senare överförs till en annan lastbil. Denna andra lastbil medför att transporten, tillsammans med andra små försändelser till en annan stad terminal. De mindre än lastbil transport överförs från lastbil till lastbil tills den slutligen når sin destination.

Mindre än lastbil transporter har en klar ekonomisk fördel för företag. Jämfört med hyra ett lastbilsföretag företag till priset av en full transport, kostnader för sjöfarten mindre än lastbil är relativt billigt. Kan dock en mindre än lastbil transporten tar längre tid att levereras än en hel leverans eftersom det inte följer en direkt väg från avsändaren till destinationen.

Mindre än lastbil är en tjänst som faller mellan fullt lass transporter och transportörer paket. Det levereras på samma sätt som fullvärdiga lastbilar, vanligtvis i en traktor släpvagn, men beter sig som transporter hanteras av paket transportföretag. Ett välkänt företag som erbjuder mindre än lastbil tjänster UPS.

Som en pakettjänst som tenderar att hantera större paket är UPS ett bra exempel på hur en mindre än lastbil transport består i upprepade överföringar. En UPS förare plockar upp en transport längs hans väg, som tas tillbaka till terminalen i slutet av sitt skift. Transporten är sedan lastas ombord på ett natten lastbil och överföras igen genom en daglig rutt. Denna process upprepas tills transporten når sin slutdestination.

De flesta mindre än lastbil tjänster skiljer sig från UPS att de föredrar transporten kan förpackas i bulk, fastspänd på en pall eller sammanställd på annat sätt av stora förpackningar. Även UPS erbjuder mindre än lastbil transporter transporterna de hanterar är oftast mindre än mindre än lastbil sändningar som lastbilsföretag handtag.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.