Vad är tillfälliga anläggningar?

tillfälliga strukturer är strukturer som ställs upp för att fylla ett tillfälligt behov, som varar i timmar, dagar, veckor och ibland månader i stället för år. Det finns ett antal användningsområden för tillfälliga anläggningar, allt från utflykter till tillfälliga bostäder för flyktingar. Dessa strukturer kommer i ett antal olika former anpassade för olika tillämpningar, och de är tillverkade av ett antal företag runt om i världen.

En typisk tillfällig struktur är utformad för att ge skydd åt människor, produkter, utrustning, djur , eller något annat som måste skyddade. Dessa strukturer kan fylla ett tillfälligt behov, vilket kan ses när tillfälliga anläggningar sätts upp på gårdar under skörden för lagring av varor, eller de kan användas för att ge tak över huvudet tills permanent bostad kan byggas. Till exempel människor som förlorar ett hem i en brand får installera en släpvagn eller annan form av tillfällig struktur att leva i när huset byggs.

Många företag gör modulära tillfälliga anläggningar som kan återanvändas förutom att det är lätt att sätta upp och ta ner. Modulstruktur kan flyttas enkelt över hela världen, vilket gör dem populära bland campare, katastrofhjälp besättningar, flykting initiativ, och så vidare. De kan oftast sättas upp i mindre än en dag att ge omedelbart skydd, och vissa kan vara mycket billigt också.

Skolor ibland tillfälliga byggnader för att skapa mer utrymme i klassrummet om de har att ta emot fler studenter än vanligt eller om de utökar sina studentorganisationer. Tillverkare använda sådana metoder för att hysa stockning produkter, utrustning och andra errata när deras egna anläggningar inte är tillräckligt stora eller är under renovering. Temporära strukturer kan också användas för att skapa kontor, golv fabrik, och andra typer av arbetsplatser när en arbetsplats håller på att renoveras eller är under reparation. På samma sätt kan de användas på byggarbetsplatser för att skapa kontor för byggande besättningar, och på andra platser som slagfält och vildmarken för att skapa kommandot tjänster som kan tas ner när de inte längre behövs.

Kostnaden för en tillfällig struktur varierar. Vissa saker som kan påverka kostnaden är vad strukturen är gjord av, om den kan ta emot avlopp, el och andra bekvämligheter, om det är mobil eller inte, hur enkelt det är att resa, och att den är konstruerad för. Till exempel kan en mobil operationssalen vara ganska dyrt på grund av de särdrag som den behöver, samtidigt som en grundläggande tält kan vara ganska billigt i jämförelse.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.