Vad är polykarbonat paneler?

polykarbonat paneler är tillverkade av en hård plast polymer ämne som kallas Bisfenol A (BPA). Polykarbonat är ett utmärkt substitut för glas eller akryl, och det finns en mängd användningsområden för skivor tillverkade av polykarbonat. Från den tunna plastlinser finns i UV-skyddande solglasögon, till tjocka, skottsäkra fönster som används i säkerhet fordon, polykarbonat paneler spela en viktig roll för säkerhet och miljöskydd.

polykarbonatplast är formbara, tåliga och lätta, brandsäkra, okrossbart och energieffektiva. En av dess bästa egenskaper är hög slagtålighet, som kan vara mer än 200 gånger större än härdat glas. En Pc skivor är extremt väderbeständigt, kommer inte gult i hårda solen och återvinningsbara. Räfflade skivor av polykarbonat installeras ofta över gångbanor, att altaner och terrasser filter och minska ultravioletta solljus, samt ger regn och snö skydd. Polykarbonat paneler används också i fäktning och ge ett säkert barriär som är praktiskt taget oförstörbara.

polykarbonat ark kan vara så tydlig som glas, genomskinligt, eller helt ogenomskinlig, beroende på den specifika användningen. Panelerna kan vara flata eller korrugerade, fasta eller böjliga, tjock eller tunn. Tillverkare erbjuder olika kvaliteter av glas till polykarbonat paneler avsedda för exakt användningsområden. Det finns glas kvaliteter som ger statisk kontroll och brandsäkerhet för användning i närheten brännbart material, samt sign-klass, skottsäkra, orkan-resistenta, och flera andra kvaliteter av glas.

Jordbrukare och ranchägare har hittat många bra användningsområden för Pc skivor. Hårdplast används ofta som konstruktionsmaterial för jordbruksprodukter uthus och energieffektiva växthus. Pole lador toppad med korrugerad polykarbonat paneler är en vanlig syn på hästar rancher och gårdar ko. Hårdplast paneler kan också installeras som takfönster i en lada för att ge ett naturligt ljus källa i dagsljus. Dessutom kan polykarbonat ark monteras vertikalt för att fungera som väggskåp. Semi-ogenomskinlig plast väggar låta ljus och värme för att nå hästar, kor och andra husdjur, samtidigt som skymmer utifrån.

Hem dekoratörer har också upptäckt en del glädjande använder för skivor tillverkade av denna typ av plast. BPA plast tillverkas i en mängd olika designer färger och texturer, och kan kapas för att passa alla storlekar. Plast paneler kan installeras som en lätt rumsavdelare eller placering i dörrar köksskåp som ett alternativ till krossbart glas. De använder är praktiskt taget obegränsad, och tillverkare och konsumenter att komma på nya sätt att använda polykarbonat paneler nästan varje dag.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.