Vad är perforerad plåt?

Perforerad plåt är plåt som perforationer har försvunnit ur metallen. Denna typ av metall är vanligtvis består av kolstål, rostfritt stål eller monel metall. Perforerad plåt möjliggör en mängd olika standard modeller, vilket gör det lätt att använda för ett antal syften.

De flesta av perforerad plåt levereras i ark mellan 16 och 24 gauge, vilket är perfekt för design. Perforerad plåt med runda hål är bäst att användas i ventilation, dekoration och skydd. Denna konstruktion av perforerad plåt har god hållfasthet i förhållande till vikten. Det finns även korrosion resistenta sorter. Enligt experter har perforerad plåt en större, mer förutsägbara och mer exakt belastningskapacitet än klippnät eller nät.

Perforerad plåt används ofta för att skapa skärmar, såsom skärm dörrar, fönster, eller filter. Detta beror på att perforerad plåt är ganska lätta att manipulera. Arkitektoniska detaljer är också ofta med perforerad plåt på grund av dess flexibilitet. Perforerad plåt också bidrar till karaktären av en byggnad eller struktur.

Ofta hem designers göra ändringar egna konstruktioner bara för att de vill använda perforerad plåt. Sådana arkitektonisk design är uppenbart i nyare bostäder med metalworkings inbyggd i sina konstruktioner. I själva verket är det möjligt att köpa dekorativa perforerad plåt, som är väl anpassade till ett brett utbud av arkitekttävlingen ansökningar.

Perforerad plåt kan också användas för att utveckla akustiska paneler. Inspelningsstudior och kontorsbyggnader i närheten av större transportföretag lokaler har i allmänhet akustiska paneler för att dämpa eller stänga ute ljud. Perforerad plåt är särskilt lämpad för denna användning på grund av hur metallen görs. De perforerade områden faktiskt "fånga" ljudvågorna.

skorstenar och armaturer är ofta gjorda med perforerad plåt, eftersom materialet är lätt och enkelt formade. Många industriländer fixturer för stora lager, samt utrymmen för djur, görs med perforerad plåt. Nästan alla branscher använder perforerad produkter plåt. Ofta företag mögel perforerad plåt av produktspecifikationen för en kund. Det är lätt att göra, med tanke på att perforerad plåt är så lätt att använda och manipulera.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.